БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ

В продължение на трийсет и пет години България е лишена от национална идеология. Идват и си отиват задокеански спасителчета, а също и местни фюрерчета и дучета, претендиращи, че въплъщават националната идея, но никой от тях не представи написана черно на бяло национална доктрина, която да бъде обсъдена – не от НС или на референдум ( днешното Народно събрание е мафиотско сборище, а референдуми не се допускат ), а от народа чрез малките телевизии и независимите електронни сайтове – последните трибуни на народа. Липсата на национален идеал, който да проникне в умовете и душите на българите и особено на младите поколения, има катастрофални последици, които всички ние наблюдаваме.

Да се домогнеш до служба в някоя банка, да притежаваш луксозна кола и вила в Гърция или на Малдивите – не може да бъде нито личен, нито национален идеал. Членството в ЕС и НАТО, т.нар. „евроатлантически ценности“ са част от методологията на окупатора и са приети и пропагандирани само от малка група колаборационисти, зависими мафиоти, олигарси-компрадори и тяхната медийна свита. Те не могат да бъдат национален идеал, а само псевдодоктрина, прикриваща робския статус на страната ни. Нашият народ все повече се срива до състоянието на аварското царство, победено от канас Крум, което преди да бъде унищожено напълно от външна сила, се е самоунищожило, превръщайки се в сбирщина от мошеници, крадци, убийци и клеветници. Съществуването на нация и държава, състояща се от престъпници, е абсурдно.

На моралната разруха могат да противостоят единствено вярата в Бог и вдъхновеният от нея национален идеал. Само националният идеал може да държи сплотен един народ. Но, ще кажете – каква национална идеология може да се създаде и проповядва в една окупирана от външен завоевател територия? Колонията, вилаетът, поробената страна, нямат собствена идеология, а са функция на разрушителната доктрина на поробителя – как да ги завладее, поквари и чрез деморализацията и пещерния материализъм, да ги държи в подчинение. 

На подобен аргумент аз ще отговоря – напротив, тъкмо в мрака на потисничеството е време да се приеме и разпространи националната платформа, която ще стане основа не само за извоюване на националната независимост, но и за бъдещето развитие на българската държава. Левски е направил точно това, когато в страната, изличена в продължение на пет века от картата на света, е създал българската национална идеология, която става основа на нашата национална революция. Ако нямаме национален идеал и национална цел, дори внезапното пропадане на окупатора вдън земя вследствие на външен катаклизъм от световен мащаб, няма да ни направи свободни. Защото няма да знаем кои сме и какво да правим със свободата. 

Именно националната доктрина ни сочи какви стъпки да предприемем, за да се запазим като народ. Как да изградим независима държава. На какви морални устои да стъпим. За разлика от Възрожденската епоха, главната язва, която трябва да церим днес, е не толкова робското положение на българина, нито жестокостта на поробителя, колкото повсеместната нравствена разруха, в която окупаторите за трийсет и пет години успяха да потопят две български поколения. Борбата с тази проказа трябва да започне с търпеливо разяснение пред младите хора на историческото минало на българския народ, на неговите културни достояния и причините да се гордеем, че сме родени българи. С обръщането на младите към учението на Христос и Православието. В това разяснение на Българската църква е отредена огромна роля и тя не бива да абдикира от нея. Окупаторът няма никакви духовни преимущества пред българите. Той пробутва само фалшификати, които трябва да бъдат разобличени.

През изминалите трийсет и пет години са правени опити за създаване на национална идеология от лица, принадлежащи към родолюбивата интелигенция. За жалост, техните усилия останаха напразни, поради пълното им игнориране и осмиване от страна на платените „евроатлантически“ медии. Може би такава съдба ще постигне и предлаганата от мен платформа. Но моят проект има едно много важно предимство – променената конфигурация на силите в света и в България днес. То идва в момент, когато големите телевизии и печатните издания на олигархията вече са изцяло компрометирани и не могат да плазмират общественото мнение. Или ако му влияят, то е в обратен смисъл – тяхната пропаганда постига противоположен ефект. След последните избори, които доказаха катастрофалния фалит на т.нар. „парламентарна демокрация“, „политическата класа“ е в шок, а обществото явно търси нови пътища и нови цели, които да припознае като свои. Това ме кара да се надявам, че ако не моето предложение за национална доктрина, то нечие друго – но пак озарено от чиста любов към Отечеството – ще стигне до недрата на българския народ. Защото времето е настъпило. Часът удари!

В националната идея, която предлагам, нарочно отъждествявам понятията „народ“ и „нация“. Защото народ и нация са идентични феномени. На заблудите, че „нацията“ се формира едва с налагането на „буржоазните“ отношения и настъпването на капитализма, трябва да се тури край. Тази лъжа е наложена в историческата наука от философите на същата секта, която днес се стреми да подчини света на своето глобално господство. Сектата, на която служи окупаторът на България. Трябва да се противопоставяме не само на нея, но и на нейната понятийна система, която възвеличава грубия материализъм, паричните отношения и в крайна сметка – световната финансова олигархия.

Предложената от мен платформа за изработване на национална идеология, е отворена за обсъждане и разумни предложения. Една по-широка дискусия върху нея би била първият знак, че идеите ми си проправят път. 

Нужно е да отбележа, че националната идеология не е плод на народно творчество, а резултат от съвкупните усилия на доказани професионалисти в различните сфери на духовността и стопанството, които действат само от най-чисти подбуди за благото на България. 

ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА НАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА:

Българите трябва да се гордеят със своята държава, своето име и своя произход!Българската държава е най-древната в Европа.

Българският народ ( нация ) е най-древният в Европа.

Българската култура е най-древната в Европа.

Предците на българите са цивилизаторите на Европа.

България винаги е била част от европейския континент и европейската цивилизация.

Българският народ принадлежи към бялата индоевропейска раса.

Етническите и исторически предели на България се простират далеч извън днешните й политически граници. Етническата карта, по която са установени границите на България, според Санстефанския мирен договор, е ярко доказателство за това.

България, както преди, така и днес, не се примирява с отнемането на нейните територии от Берлинския конгрес и антибългарските договори след Междусъюзническата, Първата световна и Втората световна война.

Естественият стремеж на България е да обедини в една държава всички етнически българи от несправедливо отнетите й територии на Балканите. 

България е еднонационална държава. Българските граждани с небългарски етнически произход, не отговарят на определението за национално малцинство. В България няма национални малцинства.

Българският народ ( нация ) принадлежи към семейството на славянските народи.

Религията на българския народ е Православното християнство. Българският народ изповядва ценностите на Православието. Българските граждани с чужд етнически произход и различна от Православието религия, са длъжни да уважават вярата и ценностите на българския народ, ако желаят да живеят в България и да продължат да се наричат нейни граждани.

Основен дълг на българската държава и нейните институции – като представители на българския народ, е да защитава живота, религията, православните ценности, имуществото, националната и културна идентичност на етническите българи в България и на българските общности по света. Тя трябва непрекъснато да се грижи за преодоляване на демографската криза, за духовен и материален възход на етническите българи и на всички български граждани. Българската държава е длъжна да стимулира преди всичко раждаемостта на етническите българи, да се грижи за благополучието на техните семейства. България не може да бъде използвана като инкубатор за небългари.

Българското семейство се състои от мъж и жена – и от техните деца. В България има два пола – мъжки и женски. В брак могат да встъпят само мъж и жена. Висшата цел на брака е създаването и възпитанието на поколение в духа на християнските ценности, за продължението на човешкия род и пребъдването на Отечеството.

Всеки български гражданин има не само правото, но и задължението да се труди и да допринася с труда си за материалния и духовен възход на българската държава. Нетрудовите доходи се преследват или облагат със значително по-високи данъци, според действащото законодателство.

България се отказва от „капитализма“ в настоящия му аморален, безчовечен вид. Страната приема нова социална и икономическа доктрина, подходяща за българските условия. Това може да бъде преходна форма на т.нар. държавен капитализъм“ с държавна собственост върху едрите предприятия и със среден и дребен частен бизнес. Предвиждат се особени грижи за селското стопанство. За тази цел се прави ново разпределение на поземлената собственост. Въвежда се принципът 1:3 за заплатите в администрацията, полицията, съдебната система, бизнеса. Същият принцип се прилага в размера на поземлената собственост. България винаги е била страна на средни селски стопани, а не на латифундисти. Престъпно отдадените концесии се връщат на българската държава.

Възкръсва българското село. То се благоустроява и разцъфтява. Престава да е унило и „непрестижно“ място за живот, отново се превръща в оня свиден рай от спомените на бащите ни – извор на телесно и душевно здраве, вдъхновение, песен, любов. Анонимността и сивотата на големите градове унищожават волната творческа натура на българина. Ние сме деца на селото! Българите се завръщат под селската стряха. Всяко българско семейство да може да има удобна къща с градина и късче засята хлебна земя в полето. Само с връщането на село, можем да осигурим чиста храна за себе си и децата, защита на природата и на сиротите старци – от ромския бандитизъм и сегашния кметски феодален произвол. Убедена съм: България ще живее – ако съживим българското село.

Провежда се сурова лустрация в съдебната система, прокуратурата и полицията. Тези институции се връщат към първоначалното си придназначение, за което са създадени.

Въвежда се задължителна военна служба. Българският офицер и войник трябва да станат еталон за войнски добродетели – както е било в миналото. В армията се приемат да служат само етнически българи. Прекратява се комичната и позорна практика на жените -„войнички“ и „офицерки“.

Връща се истинското съдържание на секретните служби – разузнавачи, които служат на Родината, а не гавази на мафиотските дерибеи и трафиканти на наркотици и мигранти.

Взема се най-доброто решение за опазване на границите.

Извършва се монетна реформа, за да се експроприира престъпното богатство.

Единствената българска валута е българският лев.

Националното богатство на България – земя, вода, суровини, инфраструктура, икономичиски мощности, културно-историческо наследство – принадлежи на българския народ и на българската държава. Всеки субект, физически или юридически, който го ограбва, разпилява, похабява или предава в ръцете на чужденци, носи най-тежка отговорност по силата на действащия НК. 

Основно внимание се обръща на просветата, възпитанието и окултуряването на нашия деморализиран народ. Няма нужда от безсмислената държавна политика за „интегриране“ на традиционно безкултурни етноси. Ако същите желаят – да го правят по собствена воля и със собствени усилия. Прави се основен „ремонт“ на учителското съсловие – не повишаването на заплатите ще донесе образователен напредък, а навлизането в съсловието на качествени хора. Учебните програми се привеждат в съзвучие с националната идеология за възраждане и развитие на България. Български език и литература, история и вероучение се изучават подробно в целия курс на обучение – от предучилищна забавачка до 12 клас на средното училище. Не сороската псевдолитература, а българската класика трябва да заеме фундаментално място в учебните програми. 

Феодалните права на полуграмотните училищни директори – дерибеи, се прекратяват. Досегашната администрация в МОН се уволнява „ан блок“ и начело на българското образование се назначават родолюбиви интелектуалци, с истински, а не фалшив „сороски“ принос в културната сфера. При такава реформа няма нужда от Министерство на културата. МОН ще покрие и неговия ресор – както е било преди 9 септември 1944 г.

Полагат се специални грижи за опазване на българския език, българската говорна реч и българската азбука. В изборите за политици и професионалните конкурси да бъде въведен изпит по български правопис и правоговор.

Българският език е единственият официален език в България. Забраняват се тв и радиопредавания или официално общуване на друг език, освен на български.

Всеки етнически българин и всеки български гражданин е длъжен да пази националните светини от поругание. Български светини са Православната вяра, държавният герб и знаме, националният химн, духовните традиции, образите на българските национални герои, името България, етнонимът българин. Този, който дръзне да кощунства с тях, да бъде наказан с тежка присъда по действащия закон.

В България действа само българското законодателство и ония европейски и международни разпоредби, които са съзвучни с него. Страната ни не допуска пагубните извращенства на неолиберализма, сатанизма и медицинския фашизъм. 

Българската държава се ръководи във всичко от принципа на справедливостта и меритокрацията. Положителният трудов и интелектуален принос на българските граждани се награждава по достойнство. С цялата суровост на закона се наказват престъпниците. За най-тежки престъпления се смятат държавната измяна, светотатството и геноцидът.

С повишаване на благосъстоянието и самоуважението и най-вече на увереността, че българинът е защитен в своята държава, се връща и естествената радост от живота, която сатанистите ни отнеха. Връщат се и голяма част от българските икономически емигранти. Основната надпревара в българското общество ще бъде: кой колко ще даде на Родината, а не кой колко ще открадне от нея. 

България постига своята национална независимост и се освобождава от окупаторите, превърнали я в своя колония. Сорос и „Америка за България“ завинаги се пропъждат от земята ни. Създава се ново държавно устройство на страната и на мястото на фалиралата „парламентарна демокрация“, която всъщност представлява озъбена сатанистка криминокрация, се изгражда нов тип управление – напр. президентска република ( не свързвайте това понятие с Радев ). През времето, технически необходимо за такова дълбоко преструктуриране, страната се управлява от временен Комитет за национално спасение. Партиите в този период се деактивират, доколкото битувайки в днешната неолиберална среда, същите са носител на корупция и поквара. Помагачите на окупатора, които сринаха хилядолетната българска държава, избиха с глад и болести и изгониха в емиграция половината от етническите българи, се изправят пред Народен и Божи съд. Всеки от тях. Поименно. И присъдата ще трае вовеки веков.

Последният абзац съдържа необходимото условие за осъществяването на националния идеал и възраждането на българската държава. И това условие е изгонването на окупатора. Многократно съм писала, че поради критично намалелия български етнос и неговата апатия – резултат от 35 години потисничество, България може да постигне своята независимост само с помощта на външно събитие. 

Но трябва предварително да сме готови за него и да знаем как да действаме в съдбовния миг!

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

  1. Обратна връзка от един обикновен българин:
    С всичко съм съгласен на 100% и повечето българи мислят така, но нямат вяра.
    Не съм съгласен единствено с идеята за връщане на загубените земи и поставяне на това, като самоцел. Нека първо си оправим нещата тук, пък българите извън България сами да поискат да заживеят в нея.Територялните претенции винаги са ни изправяли срещу всички съседни държави и винаги те са се обединявали срещу нас.
    Мисля, че сегашната ни България е предостатъчна и трябва да се борим да не загубим напълно и нея, за това трябва да се изпълни предложения проект.

  2. В националната доктрина залягат и далечни стратегически цели. Въпросът е да не се отказваме като глупци от изконните си територии и да покажем на нашите сънародници, които ги населяват, че не сме ги забравили. Това е проект национална идеология, а не е проект за война. Научиха ни да треперим като зайци, когато се заговори за териториалната цялост на страната ни, а тя обхваща целия Балкански полуостров – ако трябва да сме точни. Само ние се свиваме и никога нямаме териториални претенции, затова пък всички наши съседи имат към нас претенции, които не почиват на никакви исторически доказателства. Поведението ни е унизително, затова и отношението към нас е крайно пренебрежително.

    • Ние претенции и да имаме, без бой нещата няма да се разминат. Единствено със Северна Македония може да си позволм да спорим, но там ще се намеси Гърция и ние сме аут. Единствено Русия, като външна сила може да ни подкрепи, но и те вече разбраха, че няма да получат благодарност загивайки за чужди интереси. По-скоро да се радваме, че все още няма желаещи области на България да се отцепят и да преминат към независимост или съседна държава поради пренебрежимото отношение на държавата ни към тях. Северозападът има пълно основание да иска нещо повоче за себе си от 3 болници, няколко училища, едвам движеща железница, никаква пътна инфраструктура, съсипано производство и земеделие. Земята се притежава от неизвестни корпорации. На първо време на северозапада ще му е достатъчен АЕЦ Козлодуй, за да си стъпи на крака.
      Трябва да се обърне процеса и съседни погранични райони да искат да живеят в България, с гол патриотизъм не става. А ние и патриоти нямаме, те трябва да се възпитат в следващите 2-3 поколения.
      Трябва да се изпълнят всички останали точки от вашия план и след това ще има основа за корекция на някои исторически несправедливости. И в тази връзка в плана липсва идея за развитието на Българската Армия и членството й във военни/отбранителни съюзи.

      • Съветвам те да не спориш дори с горно нанадолнище, подобни роби нямат нужда от спорове, най-малкото защото не са наясно почти с нищо.

    • Супер, че някой по умен се е наел с подобно нещо, но малоумщината е тотална госпожа Върбанова.
      Сякаш всеки под 50 е роден с робско самосъзнание и кажеш ли му нещо за свобода веднага скача да брани господарите си.
      Не само Балканите са българска територия а и румънско, молдовско и част от окрайна.

      • Има ли народ на Балканите, който да живее по-зле от българите в България. Ние неможем наще си еничари да изгоним, нямаме един учебник по История, като хората, но ще тръгнем да приобщаваме стари територии.Селата запустяват и само на няколко километра от тях, от другата страна на границата ни живота си върви нормално. Защо им е на хората да искат да се приобщават към една васална, пропаднала държава с ППта, ГЕРБове и ДПСта. Казах, че първо трябва да изринем кочината и после един ден може, и до връщане на територия може да се стигне. Първи може да изревът СМакедония, като ги претопят албанците и да се стигне до кой каквото успее да вземе из между България, Албания и Гърция. Но ние през това време трябва да сме решили и демографската си криза, защото без хора нищо не става. Със заклинания и фъкове нищо не става.

      • Ти къде прочете, че трябва утре да тръгнем да завземаме територии?
        И тъй като няма да тръгнем, нямаме ли право на позиция, или ще си прекарате животеца в джендърство?

      • А ти по какво се различаваш от психодесните, дето на всеки с различно мнение му лепят етикет путинист,популист и др. Нали се искаха коментари, това е моята гледна точка, за това такива прграми се дискутират и гласуват. Ти директно обиждаш хората, които изразяват съвсем малко по-различно мнение и то при положение, че всички тук искаме доброто на България. Имам достойна професия и я упражнявам в полза на хората и ти не си човекът, който ще ме нарича джендър.

  3. Приемам формулираното като идеал, мечта към която трябва да се стремим, но много от нещата са в сферата на фантастиката. Да кажем съм съгласен със сечта в МОН, тези доказани вредители, но „качествени хора“ не са гъби да ги събереш и да ги пратиш учители. Имам щастието да съм част от две учителски семейства, със заслужили учители, орденоносци, давали всичко за образованието на децата в работно и извънработно време. Сега съпругата ми също е учител и въпреки товара, който ѝ е завещан от родителите ѝ и любовта на децата, не отива в училище с желание. Училището е разгромено! Заплатите се вдигнаха, но дивотията нямаща нищо общо с образователният процес се утрои. Класовете са големи, въпреки намаляващият брой деца, парите следват ученика и той става свещена крава. За претенции на родители, изобщо не говоря, някои смятат, че са предали децата си за осиновяване, на класните ръководители и те са длъжни денем и нощем да им се отчитат за това. Изгубил си якето, в междучасието му съборили кифлата, съученик му хвърлил тетрадката след училище… Завиждам ѝ за търпението, а Вие смятате, че някой по зова на сърцето и с един ентусиазъм, ще влезе и ще размаха магическа пръчка. Не само училищните директори, всички ръководни длъжности в държавата се назначават с партийно одобрение. По време на междувластие, конкурси се провеждат, но няма спечелил. Временните ръководства ходят на пръсти пред началниците и махат сабята върху подчинените. Това е пред погледа ми, но всеки вижда, че същото е и пред неговия и то във всяка сфера на държавата.
    35 години е възрастта на активното поколение, но към тази възраст трябва да се добавят още 7 години, защото формирането на човека започва, когато стъпи в социална среда и за повечето деца това е училището. Имате пред себе си бетон, изграден, втвърден и улегнал. Как ще се формира посока, идеал. Това може да стане само ако мислещи и отдадени на дейността българи се заемат с децата, но преди това трябва да са взели властта и да имат одобрението на гражданите. През Възраждането такива лица са ходили учили в чужбина, след което са се завръщали и са предавали на капсулованото българско общество идеалите и знанията си. Сега половината народ е в чужбина и се пропива от всичко, което е там, ще или не ще. Чий опит ще надделее, чии схващания за развитието?
    Идеята е много добра, но даже разяснението ѝ ще отнеме такъв срок, какъвто ние нямаме. Това е времето за което трябва да се намерят апостоли, а след това, колко време трябва не си и представям.
    Вярно е, светът се разделя по нов начин, предстои нова обществена организация, за сега има две основни, но българоцентрична държава не се вписва в никоя от тях. В едната концепция, големи групи от държави се обединяват в региони, с регионален лидер, които си сътрудничат с другите такива и правилото е, да не си пречат. В другата се връщаме в началото на окръжността и Земята става робовладелска империя, с едната разлика, че технологично е по-напреднала и с това по-жестока. За църкви и православия и дума не може да става, защото боговете са живи и робите ще им се кланят пред екраните.
    С една дума, национален идеал ни е нужен, но не ориентиран към миналото, а към бъдещето. Не трябва да допускаме съседите да са ни врагове, не трябва да делим живеещите на територията, а трябва да намерим общото кратно и да се постараем, да имаме роля във формиращият се регион. Даже не става дума за водеща, а за някаква роля инак изчезваме, като не вписващи се в правилата на новия строеж. Запазването на народ българи ще е уникален успех.

  4. „Не трябва да делим живеещите на територията“. Никъде в материала на Милена не прочетох да е написала за „делене“ на народа. Ако визираш ромите, това което тя е предложила всъщност е обединение. Отстояваш българщината и така се превръщаш в привлекателен център, около който малцинствата доброволно се интегрират. В това няма никакво насилие. Хората са конюнктурни – склонни са да се интегрират в общества, живеещи по законите на силни и смислени доктрини.

    • Защо тогава въпросните „роми“, се турчеят? Май друг ни е изпреварил с „привлекателният център“ и „доброволното интегриране“. С последното изречение съм абсолютно съгласен, но дали това ще е нашата доктрина?

      • Защото виждат настъпващият агресивен ислям, а те са от оцеляващите, лесноприспособими племена. Същите са се турчеели при турското робство и са ги наемали за палачи на българите. През комунизма не се турчееха.
        Но в твоите разсъждение винаги лъга на пълна ислямизация. Що пък и ние не вземем да станем мюсюлмани и да си заживеем щастливо най-накрая на тази православна земя.
        Никой от вас по-толерантните не отчита факта, че това е християнска земя, нали?
        Все пак, не аз съм отишъл в арабските пустини да налагам православието, а тук са се домъкнали изродите, като не ги кефи има път натам.
        И недей да рипаш, имам приятели мюсюлмани с които се разбираме прекрасно, не ми пречат с нищо. Проблема е в българските педали, че позволяват насилствено да ни превръщат в друговерци. Същото се отнася и за гадните сатанисти – католици и протестанти. Малоумниците на половин България се падат по сатаниските мантри на резни врачки, баячки, дъновци, ванги, манги …. които нямат нищо общо с нашата религия.

  5. Моето съзнание може да роди само една оценка на прочетеното и тя е – „Велико!“. Моето сърце не може да не се разтресе от порива на любовта къв написаното и неговия автор – неподражаемата Милена Върбанова. Доскоро имах виждане че някои български жени се невероятно смели – по-смели от нас мъжете.След прочита на статията на Върбанова, това мое мнение се промени. Най-смелата жина на съвременна България е тя – Милена Върбанова и няма друг човек в България с по-мъжко сърце от нея. Кой друг наш съвременник дръзна да свали модерната и напоена с „Вениш“ дреха на нашето общество за да се види грозотата на разяденото от метастази негово тяло? Кой друг дръзна да ни покаже собствените ни недостатъци? Кой има смелостта да ни посочи нов – по-светъл хоризонт и да ни поведе към него? Аз се чувствам щастлив, че мога да прочета нейните мисли, да почувствам нейното вълнение, да осъзная факта, че има още един човек в България, който не заспива нощем от мислите които ме вълнуват. Много хора ме познават и знаят че в дългият си живот аз не съм чакал наготово обществото ни да стане по-добро. Много от това което съм направил и днес ми коства много и страшни мисли. Но след като премина повече от половин век отдаден от мен на една професия, аз днес се срамувам да кажа пред непознани хора какво работя – моята професия днес е синоним на корупционерство, измами, грабежи и кражби. За това аз не казвам, че работя като адвокат. В статията няма нито една теза, която аз приемам за спорна. Разбира се могат да се добавят нови цели, нови насоки на развитие – но това е естествено. Няма всеобхватна философска разработка – тове именно представлява за мен статията на Върбанова, която да обхваща абсолютно всички страни на проблема за нашето бъдеще. Такава теория няма и няма да има. Пожелавам на Върбанова много, много здраве , лично щастие и нови творчески сили за да продължи да търси все така упорито вярната посока, към бъдещето на нашия народ.

  6. Мога ли да помоля за директен контакт с авторката. Бих искал да споделя идеите си, като допълнение на прочетеното и коментарите към него. Благодаря! Казвам се Донко Донков и живея в София.

  7. Искам също Богиня Магдалена да напише статия за измамната К@вид ПЛАНдемия, с която излъгаха хиляди българи- слепци, глупци, невежи и неуки люде, които вярваха сляпо в науката и медицината, за да се набодът като говеда от това, което никъде по светът не беше открито в нито една лаборатория-Sars-Cov 2. Така се обръщам към Богиня Магдалена, защото ние всички мъже/жени сме богове и богини. Почти всички, които повярваха в науката и медицината им инсталираха в телата им операционна система, луциферин, наноботи, тежки метали, ракови клетки, вируси и т.н. И сега много от тях гаснат като свещи, и си отиват безвъзвратно от това измерение. Тези люде, които повярваха на тези корумпирани бездушни и ниши астрални същества, които всекидневно бълваха от зомбивизорите лъжи и манипулации, сега берът и събират обилно плодовете на своята нефелна глупост. Почти всички ов@ксани люде имат МАК- адреси, и когато пуснеш на телефона си Bluetooth, почти всичките излизат на екрана, като незнайни устройства. Всички български люде, трябва да пускат волеизявления , за да излезнат осъзнато от Корпорация България!
    „Истината ще ви направи свободни!“

  8. Благодаря на сайта СКАНДАЛНО.НЕТ и на всички коментиралили. Надявам се числото на прочитите и коментиращите да се увеличи.Огромна благодарност на господин Владимир Кънчев, чиито думи са дар,който ще пазя в душата си. Тия думи са нетленната награда за автора.

    • Достъпа до сайта става все по труден.
      Иначе адвокат Кънчев така и не отговори на въпроса ми за конституцията, който му зададох в друга статия???

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.