БЪЛГАРИ, В НЕДЕЛЯ АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ!

БЪЛГАРИ, В НЕДЕЛЯ АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ!

Защото ценя гласа си и пазя душата си!

Защото не искам мутрите, шарлатаните, леводесните, деснолевите, туркофилите, ционамериканофилите и всякаква продажна измет да си прави ала-бала с гласа ми!

Защото знам, че както и да гласувам, изборите ще бъдат спечелени от мафията, тоест – от сатаната, който владее Колонията!

Защото знам, че проказата ГЕРБ и съпътстващите я парапетни тумори, отново ще бъдат коронясани да властват с вота на престъпната олигархия, администрация, полиция и съдебна система!

Защото знам, че около 16 ч. „изборната активност“, както винаги, рязко ще се повиши поради вкарването на един милион мъртви души, нарочно неотписани от гражданските регистри, за да „гласуват“ послушно за „евроатлантическото ни бъдеще“.

Защото знам, че САЩ, Израел и ибрикчиите им от ЕС няма да се откажат от Боко, Доган и Пеевски!

Защото знам, че вече са ни харизали на Турция!

Защото знам, че посолстваТА винаги имат план В и С и залагат на проект В, С и D.

Защото знам, че изборите без избор само удължават агонията!

Защото знам, че жадуваната промяна, токовият удар, разтърсването, ураганът, катарзисът, които ще възкресят нашата мъртва държава, няма да дойдат с тия избори, както не дойдоха с предишните, по-предишните, по-по-предишните и т.н.!

Защото „изборите“ и „демокрацията“ са мръсен сатанински фарс, който оттук нататък може да заблуди само зомбитата!

Защото знам, както и вие знаете, че спасението на България не е в новия бардак и старите курви, а в Ботева революция – „революция, народна, незабавна, отчаяна!“

Защото знам, както и вие знаете, че спасението на Отечеството няма да се извърши постепенно, „с демократични средства“, а внезапно, изцяло, повсеместно, по всички фронтове!

Защото знам, както и вие знаете, че страшната присъда трябва да бъде понесена не само от дивата тумба продажници на управленския връх, а от всички безчестни, безсъвестни, безнравствени, покварени и извратени боклуци в низините, които нямат право да се зоват българи! 

Защото знам, както и вие знаете, че е нужна велика чистка, която няма да стане с „избори“!

Защото знам, както и вие знаете, че Богът на Свободата, не е Бог мирен, а Бог кървав!

И защото знам, както и вие знаете, че засега българският народ не е способен и готов да тръгне след този Бог и да извърши такава национална революция, нека изчакаме колосалното световно събитие, което ще я предизвика!

И защото знам, както и вие знаете, че такова събитие непременно ще настане, няма да цапам ръцете си с бюлетините на срама и няма да полагам подписа си върху протоколите на лъжата!

Защото не съм мъртва душа, а жив човек, който има достойнство!

Не легитимирайте убийците на Родината с вота си, който във всички случаи ще бъде подменен!

Не към урните и не за гъби е нужно да поемем в неделя! А към площадите, за да заплюем националните предатели, чиито муцуни висят по изборните плакати!

Още малко остава до Страшния съд, който ще ги измете в ада!

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Дай ми адрес.
    Да ти пратя торба семки.
    Да люпиш и пишеш.
    Турски серии да гледаш.
    По учтиво Моля.

  2. Изборите отразяват настроение, отношение, решение на напримерно икономика инфлация, война, мигранти, социално неравентство, отношение към слаби, трябва ли г.секретар на герб да тегли непосилни ни заеми за пенсионерските заплати. Очаквах рунд на слоновете, шефове на класираните партии да дискутират в дебат днес, пак наивно. Гласувал съм, не за почетния председател герб бай Ганю, мисля, че се ражда нещо ново, и това само е начало

  3. На отминалите избори, отбелязали рекордно ниска избирателна активност, всички основни партии отчитат отлив на избиратели- ГЕРБ, ПП-ДБ, но също и Възраждане и БСП. Всичките на изборите през 24 г. са с по 20-30 % надолу като брой избиратели в сравнение с изборите през 23 г. Съотношението на евроатлантически вот към неевроатллантически си остава същото. Изводът е че изборите са контролирано-фалшифицирани – тия типове гледат екзитполовете и си добавят във всеки един момент толкова гласове, колкото им трябват. Който разбрал – разбрал.

  4. Пълна фалшификация на изборите.Вземат от гласовете на Възраждане, Левицата, различни други русофилски партии и захранват губещите евроатлантически партии-ГЕРБ/“големият победител“/,ПП/ДБ и др.При толкова недоволни социалисти от Нинова, невъзможно е почти никой да не гласува за Левицата или за Ваня Григорова.Година след година се появяват нови и нови евроатл.партии, все едно са малко и сегашните.Винаги съм гласувала вкл. и сега, но вече ми писна. Колко ли пъти са злоупотребявали с гласа ми.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *