България е внасяла Заразен Боклук (Медицински Отпадъци) от Нигерия, когато там е бушувала „Ебола“

България е внасяла боклук от Нигерия по времето, когато там бушува силно заразната смъртоносна и абсолютно нелечима болест „ебола“. Това стана ясно от излезлите данни около скандала с боклука.

В официален отговор на министерството на финансите до депутата от БСП Георги Стоилов пише, че в периода 01. 08. 2014 – 28. 08. 2019 г., у нас са внесени 737 хиляди тона боклук от „трети страни“, извън ЕС (документът е след статията). Т.е. това е само внесения в България боклук от страните от т. нар. „трети свят“. Отпадъците от ЕС и САЩ са отделно.

Над 100 хил. тона от този отпадък е от африканската държава Нигерия, а над 3 гона от него е записано в графа „медицински отпадъци“ – използвани спринцовки, бинтове, марли и пр. болнични консумативи.

Това което обаче властта на ГЕРБ „пропусна“ да ни каже е, че точно през 2014 г. в тази страна избухна и се разрази мащабна епидемия от смъртоносната Ебола. В тази статия* става ясно, че „еболата“ е нахлула в Нигерия към 26 юли. А в тази статия става ясно, че Камерун и всички съседни страни са затворили границата си с Нигерия, именно заради „еболата“. Датата е 18 август 2014. Точно когато България започва да получава първите траншове с мадицински отпадъци от Нигерия, там вече смъртоносната епидемия е в разгара си.

От писмото на гербаджийския министър на Околната среда и водите става ясно, че България е започнала да внася нигерийския боклук и въобще боклуци от други страни след 1 август 2014. Това е времето на второто правителство на Бойко Борисов. (Правителството на Пламен Орешарски сдаде властта на 23 юли 2014 – 2 месеца преди пристигането на първите бали с вероятно заразен нигерийски боклук). Боклук, който се е появил у нас СЛЕД като „ебола“ вече е върлувала в Нигерия. По това време съседните на Нигерия африкански страни не просто спират какъвто и да било внос от там, но и до една ЗАТВАРЯТ ГРАНИЦИТЕ си!

Стана ясно, че от въпросните 100 тона боклук, „медицинските отпадъци“ са 3 гона. Но смъртоносната „ебола“ не се разпространява само чрез заразени медицински продукти като игли, спринцовки и марли. Вирусът е изключително агресивен. Дори не трябва да доближаваш болния, нито пък предмет, до който същият се е докосвал. Спасителните екипи и лекарите контактуват със заразените само облечени в специални костюми. Но дори тогава има вероятност да се заразиш- има няколко такива описани случая с американски лекари.

Най-странен е факта, че страна от Африка е решила да изнесе свои отпадъци в Европа и дори е платила за това. И това, при положение че може спокойно да ги изгори на своя територия. В Нигерия няма строг контрол като този в ЕС, нито се спазва някакво екологично законодателство. Може да гори каквото си иска и го прави с европейския и американски боклук, за което й се плаща. Въпросът е с какво доставеният в България отпадък е бил по-различен, та обръгналите на всичко нигерийци са решили да ни го изпратят, че и да ни платят за него по 60 евро на тон. Боклукът, дошъл от страни, където е бушувала „ебола“ е опасен дори ако е внесен 5 години след като епидемията официално е отшумяла. Защото все още не е ясно каква е латенцията на този вирус.

А обстоятелството, че „някакви заболявания“ (дори да не е ебола) са внесени в България, е безспорно.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова спомена за работник, който се убол на спринцовка от нигерийския  боклук и после „месеци не могъл да излезе от болниците“…

Ако в България е внесен дори 1 килограм боклук и медицински отпадъци от зоните, покосени от „ебола“, или дори от пограничните на тях зони, то ние от Skandalno.net ще приемем това за опит за геноцид и тероризъм над населението, и властта на ГЕРБ следва да се разследва по тези членове от наказателния кодекс на РБ. Skandalno.net

Източници:
Смъртоносният вирус Ебола се разпространи и в Нигерия
** Камерун затвори границите си с Нигерия заради Ебола 
*** Корнелия Нинова: В Бобов дол се карат десетки камиони с боклук от Третия свят

Писмото от министъра:

Ето как се гори вносния заразен и отровен боклук в българските ТЕЦ-ове:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ГРЪМНАТ ЗНАЕМ ЧЕ БЕЗ НЕГО И БЕЗ ТОЙ ДА НАРЕДИ БОКЛУКА ОТ НИГЕРИЯ НЯМАШЕ ДА Е В БЪЛГАРИЯ И ЧЕ БЕЗ НЕГО ВОДАТА И ЗЛАТОТО НЯМА ДА ИЗЧЕЗВАТ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА ГЕНОЦИДА НАД НАРОДА И БЯГСТВОТО СЪЩО ТОЙ Е ВИНОВЕН

  2. Поименно – кои са собствениците на фирмите, лакоми за пари от боклук? Съд и затвор до живот! Идиоти!

  3. Бойко Борисов е подписвал договори да горим в България боклука на ЕС, а неговите ТЕЦ – ове са само един изпълнител, по договорите, за което му се плаща.
    Ако горенето бъде спряно, по споразумение, сключено през 2015, държавата ни ще трябва да плати €10 милиарда неустойка. С което Бойко фактически ни е заробил вовеки да усвояваме отпадъците на Европа.
    Ковачки е готов да запознае обществеността с документи, които доказват това.
    От тях става ясно, че се горят боклуци от Италия, Англия и Испания, а това става по препоръка на Брюксел. Свидетели сме, че европейците иначе са отявлени еколози и екозащитници, но обръщат гръб на престъпленията от задния двор и мълчаливо тровят бедната и корумпирана страна, член на същата общност.
    Затова и ДАНС и Прокуратурата влязоха в моите ТЕЦ – ове, извзеха документите, от които става ясно, държавата ми възлага да горя боклуците, като това е напълно съгласувано с Бойко Борисов, който лично е поемал ангажиментите пред другите европейски лидери и ги призовавам всички да спрат да се упражняват с името на Христо Ковачки, казва един от мразените бизнесмени днес в България.
    Имам документите и ако не се спрат, мога да ги покажа не само на медиите в България, защото едно е да правиш успешен бизнес, друго е да търгуваш интересите на един народ, като българският – нещо, което постоянно правят нашите представители в Брюксел без да се съобразяват какво искат реално хората в България.
    Това не оневинява престъпните действия, въпросите са много, някой дължи не просто отговори.

  4. Затова,че с нагли западноевропейци не можете да се преборите,американци-също,дайте да затрием и България и шепата народ,след 2000г,който се роди,все пак.Внасяте африканци и всякакъв по вид(опасен)боклук,дерете кожи с данъци,мафиотско управление

  5. Не защитавам Бойко, но проверете си информацията. Правителството на Орешарски е на власт до 06.08.14 г., а след това до 07.11.14 г. е служебното на Георги Близнашки.

  6. Борисов е едно социално ЗЛО за България и той руши държавата, разпродава я и унищожава населението, като го кара да бяга от тук заради смешно ниските доходи, лошите условия за живот и беззаконието! Борисов трябва да бъде премахнат от управлението на страната, защото в противен случай народа ще страда още и още!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.