Баровка! Диана Любенова има личен шофьор

Диана шофьорДиана Любенова изуми колежките си от Би Ти Ви със звездния си и разточителен начин на живот.

Водещата на „Тази събота” и „Тази неделя” не идва на работа с градския транспорт, нито пък кара колата си сама. Тя поддържа стандарт на истинска баровка и се движи из столицата с лъскав автомобил и личен шофьор.

Лакеят на актрисата, която е претрупана от работа и се изявява освен на малкия екран и на театралната сцена, не носи униформа, но се старае да я обслужва също като холивудска звезда. Освен, че я кара по различни  задачи от сутрин до здрач, той й отваря и затваря почитателно  вратата на колата и тича по магазините да напазарува, каквото господарката му поръча.

„Диана е свикнала на този лукс и комфорт и преди да започне работа в Би Ти Ви. Всичко й е осигурено от мъжа й, не се лишава от нещо. Той много я глези и държи тя да живее като принцеса”, обясняват колеги на актрисата от „Сълза и смях”, където тя играе в актуална постановка. Шофьорът й я чака и пред театъра след постановката да я откара вкъщи, а понякога идва и мъжът й Лес, който задължително й целува ръка и поема букета, ако е получила такъв, а тя винаги получава.

След това двамата вечерят в ресторант, защото не може дама като нея да се занивама вечер с прозаични неща, като готвенето например.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.