Алекс Раева ще води Х фактор с бременно коремче

водещите Х факНе, не, не си и мислете, че Алекс е бременна. Тя просто ще защитава шефа си Магардич Халваджиян от нападките, които се появиха в пресата.

Самоотвержената дама, която явно прави всичко възможно да угоди на шефа, възропта срещу публикации, в които се твърди, че тя и Мария Игнатова били взети на работа с условие да не забременяват до 2015 година. Това е просто смешно, нашият Маги е много добър и разбран човек и никога не би поставил подобно условие на своите подчинени.

В знак на протест Раева щяла да си сложи дунапренова възглавничка на корема и да облече рокля за бременни, за да покаже, че не се страхува от шефа си, че може да забременее когато си поиска и че няма такава кауза в договора.

От признанията й обаче се оказа, че тя просто нямала време за деца, а не че някой й забранавял. Четири години се снимах в сериали, четири години бях под огромно напрежение, понякога чак спяхме на хотел до снимачната площадка, понеже нямахме време да се приберем, твърди актрисата. Как да се отпуснеш, как да заченеш. Трябва човек да подготви организма си за това.  А организмът ми беше в стрес.

С любимия си ди джей Дончо те принципно искали да имат едно сладко бебе, но досега не са работили по въпроса, защото не можели да си позволят подобен лукс. Детето щяло да ангажира голяма част от времето им.

Алекс е и против сватба. Тя изобщо не можела да си се представи в бяла рокля и тъпани и зурли около нея, пък дори и само парти с приятели. Била навита единствено да сключи брак под водата, понеже и тя е водолаз, но имало време за това.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *