Албена Вулева се прицели в мястото на Николета, кани се да я смаже!

Албена ВулеваАлбена Вулева като нищо може пак да стане светски водещ и да заеме мястото на Николета Лозанова, която все още срича в ефир.

Хапливата и доста откровена  блондинка заяви, че ако пожелае, може да свали от ефир Лозанова, когато реши, или да й направи такава яка конкуренция, че никой да не гледа постното й предаване, в което „Разкритията“ са кой с каква нощница спи и кой ходи по анцуг до съседния магазин.

Въпреки злъчния си език, Албена е доста харесвана от публиката, защото изрича истини, които никой друг не смее да каже. Тя не се церемони, забива ножа, дълбае надълбоко и до кокал. Освен това владее изказа до съвършенство и никога не пелтечи и не си забравя мисълта.

Слуховете тръгнаха вече в медиите и в момента стажантката на Шарлопов, която доказа, че и в бизнеса има остър ум и бърза мисъл, побърза да ги коментира.

„Така ли? Не знаех, че се готвя да детронирам госпожата, но не съм решила – не съм я свалила. Всяко нещо – с времето си. Чудя се още да й отрежа ли главата, или да я оставя да кима безидейно в ефир“, коментира Албена.

Не е ясно дали наистина Албена смята да седне на стола на доста бездарната Николета.

По-скоро е възможно да направи конкурентно предаване, коментират запознати с тази индустрия. В момента от Нова телевизия доста добре използват таланта на Вулева да става симпатична на зрителите с иронията си и нецепенето на басма на никого, дори на самия Шарлопов. Каквото не й харесва, тя му го казва в очите, без да й пука ще я уволнят ли, или не.

Говори се, че Нико Тупарев е решил да спретне нещо конкурентно  на „Папараци“,  да сложи Албена за водеща и тотално да отвее рейтинга на мрънкащата под носа си мургава плеймейтка. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *