Яна отново извая тяло, глезят се с Петко в Дубай

Петко и Яна прегърнатиЯна Акимова буквално шашна приятели и познати с невероятна форма и стройно тяло само 3 месеца след като роди. През май тя дари своя съпруг Петко с първия им син Доменик, като се закани, че до няколко години ще го зарадва и с дъщеричка. 

За някои жени са необходими години да върнат формата си, но това за танцьорката не се оказа проблем. Тя смело  се показа по бански,  като демонстрира  секси тяло, даже  със стегнати плочки на корема.

Все едно никога не е раждала, коментираха дори хора, които не харесват танцьорката. Все едно не е спирала да тренира. Тялото й изглежда уникално! – шашнати са други мами, които си стоят дебелички и с провиснали коремчета.

Яна се опита да обясни отличната си форма  с факта, че тренира от малка  непрекъснато и за това мускулите й се подчиняват и възстановяват много бързо. За разлика от други светски дами, тя не е използвала помощта на пластични хирурзи и не си е прибирала излишните килограми с корекции.

Да не забравяме все пак, че тя е и млада, а останалите родиха над 30 години, а тя има доста време докато ги навърши.

В момента млядата двойка отново е  на почивка в Дубай, където се препича в тузарски затворен комплекс в компанията на приятелско семейство. Малкият Доменик пък е оставен на бабите и бавачката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *