ЩЕ СЕ ЛЕЕ КРЪВ! ГЕРБ стягат ЧАСТНИ АРМИИ ОТ МУТРИ, за да Спечелят Предсрочните Избори наесен!

Все по- силно се усеща как управлението на ГЕРБ връща България обратно в мрачните и мутренски времена на 90- те. Не само заради поръчковите убийства, които заляха страната през последния месец. Поредното скандално решение на управляващите е охраната и сигурността в населените места да се изземе от Полицията и да се даде на частни охранителни фирми. Всеки кмет ще се задължи да сключва договор с такава фирма, но по какъв критерий да ги избира – все още не е ясно. По този начин, частният охранителен сектор иззема значителна част от функциите на МВР.

Още по- фрапиращото е, че частните охранители получават карт-бланш от държавата да използват физическа сила, оръжия, бухалки и технически средства за подслушване, както намерят за добре. Също така, ще могат да задържат по свое усмотрение хора, намиращи се на тяхна територия.

И това ако не е триумфално завръщане на мутренските ВИС И СИК, здраве му кажи!

Сега обаче вече мутрите ще вилнеят легитимно и под благосклонния поглед на властта. Не като през 90-те, когато българските правителства си затваряха очите за съществуването им.

Бойко с най- близките си авери – биг босовете на СИК

Ясно е, че особено в малките населени места, който държи частната охранителна фирма – той ще коли и беси. Никой няма да може да му се опълчи. А как държавата ще контролира действията на частните охранители и кой ще гарантира, че те няма да злоупотребяват с правомощията си, от ГЕРБ отговор не дават.
Не става ясно и кой ще отговаря за това дали частните гардове са психически стабилни и годни да носят оръжие. И ще спазват ли изобщо някакъв правилник в действията си? А кой изобщо ще ги контролира, след като именно те ще са и полицията, и шерифа?! Отговор на тези въпроси също не се дава.

А представяте ли си какво ще се случва по избори?

Тези частни армии, контролирани от кметовете на ГЕРБ и/или от местния патрон чии интереси ще бранят? Всеки неудобен ще може да бъде задържан, бит и тормозен, без частните охранители да дължат обяснение на когото и да е. И без малтретираният да има възможност да се оплаче, защото държавата е отстъпила правата си в сигурността в ръцете на частни фирми.

Зловещият план на ГЕРБ, чрез който искат да си гарантират още една изборна победа, ще видим в действие още тази есен. Очакванията са, че Бойко Борисов ще предизвика нови предсрочни избори. Само чака края на Евро-председателството. БСП се готви да му нанесе унищожителен удар с разсекретените документи от ДАНС за акцизите. Вотът на недоверие на социалистите този път е много сериозен и ако Борисов не обяви предсрочни избори за есента, главата му може да падне още тази зима: Заради корупционните му сделки и най-вече заради акцизите, които ощетиха държавата с 10 млрд. лв. Които пари ГЕРБ са прибрали по джобовете си. Борисов не бива да пада от власт ако му е мил живота. И го съзнава. Затова той ще впрегне всички сили наесен, да удържи победа. Защото знае, че ако загуби, корумпираните му европейски господари на бърза ръка ще се отрекат от него и ще го хвърлят на кучетата в България.

Ето защо Борисов все повече се връща към образа си на мутра от 90-те. Изправен до стената той в момента се страхува неистово. За това са му и частните охранителни фирми – като гарант за „честната изборна победа“ на ГЕРБ през есента. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

8 коментара

  1. Щом трябва,ще се лее и кръв! Този номер с мутрите вече не минава! Това не са деветдесете години на миналия век! Нека бъде ясно на всеки!

  2. „Синьото“, т.е. демократичното управление, налагащо изпълнителна власт, се стреми към децентрализирана система, съзнателно или несъзнателно, към всяка една дейност и дирекция, отрасъл,…от икономиката. Такава е политическата система – строят. Сами сме си ги избрали и им сме се доверили на политиците, защото в листите-бюлетините такива само имаше по време на изборите.
    В момента Вие посочвате само един частен случай – „сигурността“, която в закона за МВР посочва централизирана система на управление, вероятно ще последват и промени след време, също така и при останалите дейности системата е децентрализирана, примерно в промишлеността всяка една фирма или завод в повечето случаи си има своя собствена политика, стратегия, идеи за оцеляване в бранша.

  3. ПСП, системата е децентрализирана но долу в низините. Всички страни в тази децентрализирана система са под строг контрол от една върхушка която няма да допусне централизиране на отделните страни. Така че, ако България не успее да се присъедини към Русия, ще остане децентрализирана страна под строг контрол от групата милиардери, господарите на по-голямата част от света.

  4. -СРЕТАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ…………! -КЪДЕ СИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ…………..? -КОГААААААААААААААААААААААААААА………….?

  5. Мутраците добре да си направят сметката, защото във всяка къща има оръжие и при една патаклама ще се стреля не във въздуха като на Нова година. Да видиме сега кой кого.

  6. Боика Да не БЪРЗА ТА ас само с Продаването на Паспортите ли да одтана Обещал ми е Коми сионите от Самолетите

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *