Шок! Най-известната певица в Нигерия е Кичка Бодурова

СтивънКичка Бодурова щеше да стане абсолютен победител във ВИП Брадър, ако феновете й знаеха, че тя е най-известната естрадна певица в Нигерия.

Този факт не знаеше и самата тя, докато на сцената на Х фактор се изправи нигерийският кандидат Стивън Ачикор.  След като завладя сърцата на българите и си спечели фенове, Стивън стигна седмия лайв. Той упорито започна да учи български и да слуша родни изпълнители.

На снощната диско вечер, в която почти всички се издъниха, тъй като повечето пяха песни от времето преди да се родят, водещите попитаха Стивън дали знае някой български изпълнител на диско. Той се удари в гърдите, каза: Знам и едва произнесе сложното за него име на Кичка Бодурова. Журито зяпна, но той поясни,  че нейните песни се знаят в Нигерия, понеже стават за танцуване. Тоест за диско.

Но те са леко гръцки, вметнаха водещите. Християна Луизу от Кипър обаче потвърди, че са много известни и в нейната страна. На Алекс и Мария не им остана друг избор, освен да обявят Кичка за българска диско певица.

Тази година в Х фактор и без това най-добрите кандидати са чужденци, а щом те харесват музиката на Бодурова, току виж пък отношението в Къщата на Големия брат към нея е било доста изкривено. Показаха го и зрителите, които гласуваха за любимката си и непрекъснато я спасяваха от изгонване.

https://youtu.be/t9V4VPQSUTQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *