Шок! Канят Лили Иванова за реклама на бански

Лили голяма1Лили Иванова, която дори на възраст над 70 години има  фигурата на момиче, получила необичайна оферта.

Този път тя не трябвало да пее и да подскача по сцената, а просто да обуе най-новите бански – последен писък на модата. Целта на фирмата била да покаже, че техните бански не са само за момичета, а за жени на всякаква възраст. И всички изглеждат еднакво секси с тях.

Разбира се всичко ще бъде направено така, че да не изглежда смешно и пошло, а да е естетично и да привлича погледите. На певицата е обещан много фотошоп, страхотен интериор за снимките, а хонорарът за фотосесията щял да е космическата сума от 120 000 лева.

На фона на понякога смешните пари, които повечето от колегите на Лили получавали за участията си, с няколко кадъра в подходяща обстановка с много шоколад и разхладителни,  тя щяла за ден да спечели повече от половин годишното възнаграждение на някои от тях, а при други и годишното.

Примата на българската естрада все още не била дала окончателния си отговор, но видимо била поласкана и съблазнена от предложението и  по реакциите й  личало, че отговорът май ще е положителен.

От години изпълнителката се е зарекла да не приема ангажименти, които не са достатъчно добре платени и не я удовлетворяват. Тя смятала, че звезда  и наистина е и трябва да си знае цената, затова  не се съгласява на никакви отстъпки и не правела компромиси за нищо, без значение концерт ли е, бански ли са или реклама на парфюм.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/imM-c7YJ3Og

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *