ШОК! Бежанците масово отказват заплати от 1 200 лв. в София! По-изгодно им е да лежат и да ги храним!

бежанци изнасилване
Ето така се живее в ЕС!

Софийски фирми решиха да предложат работа на бежанците у нас, за да им помогнат да се интегрират.

Има оферти, в които заплатите стигат до 1 200 лева, с които пари у нас може да се живее доста прилично. Но имигрантите масово отказват с презрение предложенията и не желаят изобщо да си мръднат пръста.

Освен това така наречените „бежанци“ категорично отказват и да ходят на безплатните курсове по български език, както и да образоват децата си, като ги пратят на училище. Всеки опит на нашите власти да интегрират мигрантите по някакъв начин, завършва с фиаско.

Оправданията на пришълците са повече от смешни. Не искали децата им да учат български, защото щели да се развратят в училище от поведението на българските ученици. Момичетата трябвало да ходят забрадени, а това тук не било разрешено. Не знаели дали храната в стола ще е „чиста“ (разбирай без свинско – б.р.) и куп причини, които в очите на всеки светски човек изглеждат нелепи.

Законите в България са такива, че няма как да задължим пришълците да учат и  да се интегрират.

Особено, когато самите те не желаят.  Те искат едно -да мързелуват, да правят каквото си поискат, да се излежават по цял ден, да им носят дажбите храна на крака, а вечер мъжете да се напиват (нищо, че Аллах и това им забранява- б.р.) и да се забавляват както си знаят: С ножове, със скандали, с преследване на жени или скитане по улиците…

Новината шокира и предизвика недоволството на десетки безработни българи. Те питат: Откъде – накъде на пришълците ще се предлагат заплати от 1 200 лева, а на родните работници по 400-500?

Пак ли сме дискриминирани в собствената си страна?

Защо някой, който не може дори да говори родния ни език, ще получава заплата у нас, каквато взимат само висшите професионални кадри? Само защото е имигрант ли?

И защо въобще трябва да храним хора, които отказват да работят? Малко ли са ни единия милион български граждани, които властта нарича политкоректно „роми“, а народа – „паразити“. Малко ли са ни мургавите братя, които отглеждаме и хрантутим със социални помощи, та да си внасяме мързеливци и лентяи и от чужбина?

Който иска да живее в България, нека се съобразява с тукашните правила, пишат ядосани хора във Фейсбук.

Не можеш да лежиш на гърба на един беден и изстрадал народ, да получаваш 800 лева помощи и да си гледаш кефа.

Не искаме никаква квота.

Богатите западни държави (до една бивши колониални метрополии) да си ги вземат и да си ги хранят. Безтуй вината за пришълците е тяхна!

Ние сме прекалено бедни, че да изкупуваме чужди грехове! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *