Шок! Азис Цъфна в Списък с Най-Издирваните Терористи от ИДИЛ!

Азис джихадистСнимка на Азис цъфна внезапно до ликовете на  най-опасните и издирвани терористи в света.

В колажа са сложени фотоси на изтъкнати уроди и жестоки убийци – членове на „Ислямска държава“, като са показани как изглеждат в реалния живот и как – по време на убийствени акции, или в парадна бойна униформа.

По необяснима причина там се кипри и физиономията на наш Азис.  Социалните мрежи буквално се взривиха. Най-наивните българи се стресираха и решиха, че нашенецът наистина е член на ИД и зацъкаха с език как държим змия в пазвата си и как добре се е маскирал като певец… а всъщност в свободното си време помага на джихадистите.

Азис бе притиснат до стената да дава обяснения на феновете си. Но той също беше изненадан не по-малко от тях, че се намира в подобен колаж.

Явно е станала някаква грешка, защото колажът е правен от чужденци.  Може би заради мъжествения вид, който напоследък певецът се мъчи да поддържа, той съвсем е заприличал на арабин, или пък приликата му с известен терорист се е засилила.

Като добавим и факта, че се облича с дълги арабски роби в част от клиповете си, а на участия понякога ходи в камуфлажни дрехи – ето ти едно плюс едно как става пет. А Азис трябва да доказва, че не е камила. Или не води някоя бойна група, която взривява коли-бомби.
Васко се шашнал от колажа и го взел присърце, като съвсем истински и сериозно се обидил от жестоката гавра.  Принципно той понася шеги, но тази грешка му дошла малко в повече. Освен това не знаел тя съзнателна ли е или несъзнателна. Дори обмислял да навлече отново женските си дрехи, за да не се случват такива недоразумения.  „Да се смея ли, да плача ли?!“,  написа певецът под фотографията, но никой не посмя да го посъветва какво да прави.

Едни смятат, че целият колаж е направен нарочно от завистници на Азис, веднага след като той се нареди в престижната класация на „Ню Йорк таймс“ за популярни изпълнители. Други пък – че просто новата му визия е съвпаднала с тази на издирван арабин.

Каквото и да се е случило, Васко трябва да потърси виновника, защото дори това да е зловредна шега, е доста опасна! А с джихадисти шега не бива, коментират негови приятели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/DtoM41TH7HM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *