Шефът на ЕврАзийския съюз Сергей Глазев: Ако победи в Украйна, СЛЕД 2 Г. РУСИЯ ЩЕ Е ИКОНОМИЧЕСКИ ГИГАНТ, А ЗАПАДЪТ ЩЕ Е НА ДЪНОТО

Обесването на Саддам Хюсеин беше излъчено по всички световни телевизионни канали през 2006 г. Смъртта на полковник Муамар Кадафи, разкъсан на парчета от тълпата, също беше излъчена по всички телевизионни канали по света през 2011 г.

Защо мислите, че това бе показано така подробно в детайли и масирано на целия свят? Това бяха демонстрационни екзекуции за назидание, за да може всички страни да видят какво ще се случи с онези от тях, на които също им хрумне да напуснат американската финансова система.

Системата на Федералния резерв на САЩ (с други думи, Централната банка на САЩ) е частна организация, собственост на 20 частни американски банки. Това е основният им бизнес – да печатат световните пари. За да постигнат тази си хегемонична позиция, сегашните собственици на Фед са инвестирали много време (векове) и усилия: Те инициираха и инвестираха в Първата световна война, в преврата в Русия през февруари 1917 г., а след това във Втората световна война, в Бретън Уудските споразумения… и, разбира се, в самото създаване на Фед през 1907 г. Системата на Федералния резерв е много интелигентна, гигантска по обем и обхват финансова пирамидална схема.

Трябва да се разбере едно – човечеството си има работа с брилянтна, невероятно силна и безмилостна група хора, които са изградили структурата на света, в който живеем. Техният концептуален апарат не отчита такива понятия като „хуманизъм“, „доброта“, „състрадание“ и т.н.

Основните неща за тях са числата, печалбите и аритметиката на транзакциите. В ситуация, в която е необходимо да се унищожат милиони хора, за да се реализира голяма печалба, те не се колебаят как да постъпят. Заради личния си интерес те не се колебаят да изравнят със земята цели градове заедно с цивилното население. За тях единственият наистина смислен резултат е само печалбата.

Днес Русия ги предизвика и целият свят със затаен дъх чака да види как ще свърши всичко. Ако Русия спечели, само след 2 години страната ни ще е икономически гигант, а американската финансова система ще загуби половината от планетата, защото Китай, Индия, арабските петролни държави – почти цяла Азия- ще излязат от влиянието на Федералния резерв на САЩ. Но засега тече решаваща смъртоносна битка. Трябва да победим, иначе ще бъдем унищожени.

Съдейки по решенията, които се взимат на най-високо ниво, сега всичко в Русия е изчислено. Така че не се паникьосвайте приятели! Да, ще бъде трудно през следващите 1-2 години, да, все още има хаос в икономиката ни, цените ще се повишат, някои фабрики ще спрат… но съвсем скоро ще се отприщи такова мощно икономическо развитие на Русия, каквото светът не е виждал!

Ще открехна завесата само малко: Предстои ни да изградим огромни градове в Сибир. Но преди това е необходимо да се решат въпросите за сигурността на страната ни. Трябва да се премахнат основните военни заплахи в близост до нашите граници, създавани от хегемона в продължение на десетилетия. Отблъскване на военната инфраструктура на НАТО далече от Русия – това прави Руската армия в момента! Само напред! Нашите предци победиха, ще победим и ние!

Апелирам КЪМ ИСТИНСКИТЕ РУСНАЦИ, КОИТО ИСТИНСКИ ОБИЧАТ РОДИНАТА СИ! Владимир Путин изважда Русия от пагубното влияние на Америка и Европа. В момента и самият той излиза от влиянието на олигарсите. Процесът е в ход. Това не устройва Запада.

Това не устройва петоколонниците в политиката и бизнеса у нас. Путин има много врагове. Готви се държавен преврат. Подготвя се свалянето на Путин. Америка е в истерия и не пести средства за това, а в страната има хора, които са готови да го направят. Сега РУСИЯ води информационна война срещу Русия и срещу Путин.

Тази война е умишлен опит да се създаде негативно отношение сред руснаците към случващото се в страната. Да предизвика недоволство от политиката на Путин. Недоволните хора по-охотно ще подкрепят преврата.

Как завършват държавните преврати и свалянето на президенти, ние вече знаем. Най-скорошният пример за това е Украйна. Майданът просто искаше да смени президента и в резултат на това цялата страна бе превърната от западните куратори в хаотизиран нацистки „Майдан“. Имаме избор. Подкрепете президента на РУСИЯ, съхранявайте държавата, поддържайте мира и стабилността, защитавайте суверенитета и независимостта на РУСИЯ. Това сега е основното. Чакат ни велики времена!

Ситуацията е много остра. Ние стоим и животът ще започне да се променя към по-добро. Тогава ще си спомним и за заплати, пенсии, за крадци и за всичко, което ни пречеше да живеем добре през последните десетилетия. Бъдете бдителни, руснаци! Дайте да не „измайданстваме“ Родината си! Нашите деца ще ни бъдат благодарни по-късно, ще кажат благодаря!

Сега е решаващият исторически момент и е най-неуместно да се делим и караме. Ръкавицата е хвърлена, всичко сме изчислили до микрон. Остава само да се молим за нашата Родина и нашия президент. Честит 9 май!

Сергей Юриевич Глазев е генерален секретар на ЕврАзийския икономически съюз, руски икономист, съветник на президента на РФ Владимир Путин по въпросите на регионалната икономическа интеграция. Бивш министър на външноикономическите връзки на Русия, депутат в Държавната дума три мандата. Доктор на икономическите науки, професор, академик от Руската академия на науките, член е и на Националната академия на науките на Украйна (от 2009 г.)

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Краварите назначиха дебила кирчу и ококореният педераст със заповед за бърза и задължителната глобализация на България. Тези безполови изроди са поставени, за да вкарат България във всички гнусни и опасни глобалистки капани. След като обявиха Русия за най-големият враг на България и идва ред на еврото и македония, за да приключат окончателно родината ни!

  2. От кога Великата Октомврийска Революция стана преврат?

  3. Споко, и обесването на Путин ще бъде излъчвано пряко по телевизиите.

    • А твоето отпътуване от този свят няма да интересува и вълнува никого.

  4. СЛАВА НА ПУТИН РУСИЯ ПОБЕДА НА БРАТУШКИТЕ СМЪРТ НА САТАНИСТИТЕ нато фащ ПЛАНЕТОУБИЙЦИТЕ И еврейският САТАНИНСКИ СЪЮЗ И украинските САТАНИСТИ УБИЙЦИ ФАШИСТИ ТЕРОРИСТИ КРИМИНАЛИ АГРЕСОРИ ДАВАЙТЕ БРАТУШКИ ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е С РАС ПОБЕДА ПУТИН РУСИЯ БРАТУШКИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *