Чудо! Слави излекува очите си в манастир!

слави голСлави Трифонов вече няма никакви проблеми със зрението си. Неочакваното изцеление на Дългия обаче не се дължи  на медицината, а на… манастир.

След като дълги години имаше проблеми и обиколи какви ли не светила, шоуменът решил да пробва и народни средства за лечение. Той чул за лечебна вода и решил, че нищо не му пречи да понапръска лицето си, след като изгълта една аптека лекарства, но те само го стабилизираха и спряха дегенеративните процеси.

След миенето на лицето и прошепването на молитва , диоптърът на очилата  му паднал и се заковал а един. Затова започнал да ползва очила единствено пред телевизионна камера, за да не обърка  аутокюто и като четял вестници или книги. В останалото време си виждал всичко съвсем нормално.

 Учиндолецът бил извън себе си от радост и сега редовно ходи на аязмото на Гигинския манастир „Свети безсребърници Козма и Дамян”. Той се намира  край село Гигинци, Пернишко и преди години е бил реставриран със средства, дадени от  скандалния банкер Цветан Василев.

Слави също направил щедро дарение на светата обител. Той дарил на храма близо  50 000 лева, сума, която за него е джобни пари и която е в пъти по-малка, отколкото ако трябваше да си прави операция в Германия за регулиране на диоптрите.

Парите му били вложени в иконопис и модернизиране на прочутата  винарска изба към манастира.

https://youtu.be/7crZjAHoV5Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *