Черната Златка стана комшийка на Бойко Борисов: Вижте какво й купи Миро:

Златка МироМиро купи цял палат за новото си семейство, а къщата е в Банкя.

Така бременната бургазлийка и любовникът й станаха комшии на Бойко Борисов, с което плеймейтката побърза да се похвали.

Заради мрънкането на Златка, че се гъчат в апартамент под наем в София и че няма къде да поканят гости, се наложило Миро да купи къща, която в момента усилено ремонтира. Тя ще е обзаведена по последна мода и ще има специална детска стая за бъдещото отроче и две спални. Специално помещение ще има и за големия син на Миро, където да играе на воля с братчето си, когато им гостува.

Бизнесменът даже планира да построи басейн в двора, в който децата да плуват, а гостите пък да пият питиетата си край него.

Златка най-после успя да пречупи любимия си напълно и сега той буквално й е роб. Каквото поиска от него – това прави.  Един от аргументите й да се преместят в собствено по-голямо жилище бил, че като дойде на гости синът му, се налагало да спи в дневната заради теснотията.

Въпреки че няма развод и не се очертава да получи такъв в скоро време, Мирослав вече се държи като нейн съпруг. Златка го върти на малкия си пръст и получава всичко, което поиска.

Засега женитба между двамата не се очаква, тъй като дори майката на Миро е против и е заела страната на истинската си снаха.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.