Чашата преля! Емилия се Развежда с Коко Динев! Вижте защо:

Емилия1Мрачни облаци пак надвиснаха над семейното гнездо на фолкаджийката  Емилия и палавия й съпруг  Коко Динев.

Точно в момента, в който двамата очакват второто си дете, певицата е направила равносметка на живота си и решила, че не може да живее повече в подобна несигурност и липса на перспектива.

Тя пя пред публика до петия месец, въпреки че й прилошаваше в задушните клубове и изпадаше в панически атаки. Но въпреки това съвестно заработваше парите за издръжката на семейството. Динев даже я поощри да направи последния си клип във вана с мляко, купи й скъп подарък и обеща, че ще бъде съвестен съпруг и няма да я докарва до истерии.

Случило се обаче точно обратното.  Докато тя си стои вкъщи и чака появата на бебето, бизнесменът отново започнал да обикаля клубовете и заведенията в София. Този път не осеменявал фолкпевици – едно от любимите му занимания, а се отдал на другата си страст – хазарта.

Коко е един от най-запалените играчи в залите за залози и ту се бори със зависимостта си, ту му пада пердето и с дни не излиза оттам… докато не изгуби и последната си стотинка. Сега бил във фаза и въпреки молбите на жена му, не можел да спре да залага.

Според слуховете, изгубил огромна сума и дори просел пари от любимата си, за да си покрие дълговете. Емилия не можела да понесе да живее в подобна несигурност и с човек, който някой ден може да заложи и апартамента, в който живеят.

Той вече изгуби казиното си в Сандански и голямото си имение пак там. Сега е на път напълно да се разори.

Певицата му поставила ултиматум – или да спре с хазарта, или го напуска.

Динев я молел на колене да не го излага, но тя била непреклонна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/5faf6cYNUVA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.