Цензура! БНР забрани интервюто на Митрофанова пред Волгин

Програмният съвет на Българското национално радио безпрецедентно е забранил излъчването на интервюто с руската посланичка Елеонора Митрофанова, което бе планирано за днес. Това стана ясно от фейсбук публикация на радиоводещия Петър Волгин. Интервю с нея Волгин записа в петък и то трябваше да се излъчи днес в предаването му „Политически НЕкоректно“ по БНР. Забраната е по заповед на украинското посолство и новоизлюпения евроатлантик №1 на България Делян Пеевски. В ход е бясна идеологическа цензура от фашистки тип. БНР беше единствената останала национална медия, която допуска опозиционно говорене в ефира си. Но днес сме свидетели, че падна и тя.

Ето какво написа по повод сваленото интервю Петър Волгин в профила си във фейсбук:

„Делян Пеевски възрази срещу участието на посланик Елеонора Митрофанова по Националното радио. Програмният съвет на БНР забрани излъчването на интервюто с нея. Казаха ръководителите, че между двете неща нямало връзка. Вие как мислите?“, пише Волгин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Тука украйна ли е, мислех, че живея в България? Цялата шайка министри мислят и работят за украйна – изпълняват заповедите на украинката-посланичка! Просто е възмутително! ДПС винаги са чакали удобен момент да забият нож в гърба на Русия, тя много им е попречила да не сме турска провинция. Тоя дебелак е сложен не случайно начело на тая противоконституционна партия, за да кажем ама това го прави българин, а не турчин! това е целта на доган, той какво мисли, че ние сме по-прости от него и не разбираме коварните му замисли! Волен Сидеров го каза това още преди 30 години!

  2. Назвачения султан булгаристан от посолството с английско знаме, заместило онова с американското на Балканите, объркал времената, и страната. Туркистан кралство с унуката Хасан нема да го да биде по Сакскобургите от срам уиндзор. А сумиста балерина от икономическия мозък на партията майка не Сунак а касиер в затвора ще продължи кариера. О времена Балканджи Иово доживяхме

  3. Има ли цензура и по интернет-МНОГО АМА МНОГО ГОЛЯМА.
    Не можете да заличите мислишите БЪЛГАРИ.
    Нали така скандално.свободно, и там някаква си варненка.

  4. Тази дебела свиня, този еничар от една ВРАЖДЕБНА ЗА БЪЛГАРИТЕ И ХРИСТИЯНСТВОТО турско – циганска етническа партия трябва да бъде приобщен към другите свине и шопари за Коледа. Мръсен, крастав циганин! Знам, че Русия, Славянството и Християнството са най – големите врагове за вас мангалите, но тогава си намерете държава, която ви иска. Вие сте тумор, който паразитира и се храни с кръвта на Българите и колкото по – бързо се изреже този тумор, толкова по – добре за България.

  5. Първото споменаване на глагола tantalize е в творба на Чосър „Книга на херцогинята“ („The Book of the Duchess“), излязла през 1369 г. В нея той не веднъж говори за страдание и мъки. Оплаква се, че „изпитва повече печал от Тантал“. „Тантализиращият“, мъчителен копнеж по плод, който почти е докоснал устата и веднага след това е отдалечен от нея, е наказание за алчността, описана от Джон Гоуър в „Разкази за седемте смъртни гряха“ („Tales of the Seven Deadly Sins“) през 1390 г., страдание, наречено „печалните мъки на Тантал“. Едва 200 години по-късно се появява глаголът tantalize (измъчвам, като предоставям обекта на желанието, но го отнемам миг преди удовлетворението). Робърт Тофт, преводач и поет, е съвременник на Шекспир и първият, който го цитира в писмена форма. В българският език все още не съществува форма на английския глагол „тантализирам“ и възможен е делянизъм

  6. Клети Волгин, защо повярва на масони, симеон е 32 степен и продължи нататък по постове и по звездички, баща и майка си продават, ти мечтаеш хем за чистя хем за свята, хем Република.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.