Цветан Цветанов счупи нагломера: Народът ни обича и иска кабинет „Борисов-4“!

„Обществото очаква пълен управленски мандат на кабинета „Борисов- 3. А ако има предсрочни избори, ще гласува за „Борисов-4“  – не за БСП“, изцепи се вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов днес в тв. ефир. Вотът на недоверие към кабинета, който тази сутрин социалистите внесоха в НС, той определи като „неуместен“.

Интересно какво дава основание на Цветанов да твърди, че обществото очаква пълен мандат за третото правителство на ГЕРБ, при положение, че предните два кабинета „Борисов-1 и 2“ бяха свалени с масирани всенародни протести, а шайката на Борисов и Цветанов досега не е издържала на власт повече от три години.

Междувременно мощни трусове вече клатят и третия кабинет на Бойко Борисов. Протестите на майките на деца с увреждания продължават с пълна сила, след като правителството показа отвратителното си отношение към тях и най-цинично им отказа промените, за които настояват. Ще припомним само как премиерът Борисов пренебрежително заяви, че искал „да му се махнат от главата“.

Шефът на опитомения от Брюксел и ГЕРБ псевдо-синдикат КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов пък се изцепи, че: “Не сме общество от изроди, че да ни тикат непрекъснато в очите някакви деца с увреждания“. И посъветва протестиращите майки да си приберат децата вкъщи, че не било полезно да стоят по цял ден по улиците на слънце.

Когато управляващите демонстрират подобна безчовечност към най- уязвимите в обществото, това е сигурен знак, че скоро ще паднат от власт. Самозабравили се, оядени, улисани в несекващите ламтежи за още власт и още пари, те не усещат как чергата под краката им вече дими.

Хората с увреждания се оказаха най- лошите в държавата, според ГЕРБ и Славея Сиракова

Защото изтерзаното българско общество изобщо не желае пореден управленски мандат на доказания некадърник и крадец Бойко Борисов. Народът иска наистина видими резултати. И съвсем не се възторгва, когато българския министър-председател плюе по децата с увреждания за това, че ги има, и унижава майките им за това, че са ги родили.

Разбира се, това пренебрежително и унизително отношение на ГЕРБ не е само към децата с увреждания и близките им, а към всички в държавата: ГЕРБ унищожи по план дребния и среден бизнес, а едрия заграби за себе си и монополизира. Подхвърли на пенсионерите „увеличение“ на минималната старческа пенсия с 4,60 лв. И тя вече гони завидните 125, 58 лв.

19 000 онкоболни пък остават без лъчетерапия, защото нямало пари. По тоя повод Здравната каса щяла да създаде специална комисия, която да решава кой ще живее и кой – не.

И за капак, четем как днес Славея Сиракова се изцепила във фейсбук, че… й се повръща от майките на деца с увреждания. Държавата не била длъжна да им помага. Никой не им бил виновен, че са родили недъгави деца. Да си ги гледали сами. Това не е шега. Написала го е! 

За непросветените да кажем, че Славея е по-голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков (хрантутници на всяка власт, които забогатяха като крезове само от източване на спорта). Момичето е регистрирало свое НПО под шапката на Сорос и под благовидната причина, че уж помага на бедните, всъщност източва държавата. Че на кого да се метне?! На отец Иван от Нови хан ли?!?

Славея Сиракова с майка си Илияна Раева

Да, има само едно по-страшно нещо от това да родиш дете с физическо увреждане. И то е да си родител на Славея Сиракова. Не, ли?

Така или иначе, дотук я докара България под ръководството на ГЕРБ: Господарите на държавата – управляващите олигарси и децата им те заплюват като нищожество и боклук само защото си пенсионер, болен, инвалид… Тоест – не си годен физически да им бачкаш.

По- страшно не може да бъде. Та за какъв пълен мандат и какво четвърто правителство бълнуват ГЕРБ? ОСТАВКА, БЕ БОКЛУЦИ МРЪСНИ! И НЕ ДВАЖ, А ТРИЖДИ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ! Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. ПРОКЛИНАМ ГИ ГОСПОД ДА ГИ НАКАЖЕ.ТОЙ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ.А ЗА ТАЗИ СОПОЛАНА СИРАКОВА НЯМА КАКВО ДА ГОВОРИМ.ПРОСТА КАТО ГАЛОШ.НЯМА КОЙ ДА И ОБЯСНИ,ЧЕ ЕДНО ОБЩЕСТВО ИЗМЕРВА ПРИДОБИВКИТЕ НЕ В МЕРЦЕДЕСИ И БМВта ,А КАТО ПОКАЗВА КАКВО Е ОТНОШЕНИЕТО МУ КЪМ ПО СЛАБИТЕ И БОЛНИТЕ.НО С ТАКЪВ БАЩА И ТАКАВА МАЙКА НЯМА НАДЕЖДА ЗА НЕЯ.

  2. 1. Бойко Борисов – комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.
    2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !

  3. Ооо грешка голяма, няма да има мандат 4, точно заради мандат 3.

  4. Като почнат да ги бият тогава ще си направят кабинет Б.Б.4 на жълтите павета ,докято народа не ги помите няма да се оправят със тая си наглос…

  5. София е мястото от където трябва да се почне. Но няма да стане. Всичкото шопе са доволни, всичкото софийско шоп е на хранилката питекова (народната хранилка). Но сошийското шоп не е народ. Това нещо са гадове. Затова – Видин е цетъра на българия. Да вярваме на видинчани с единствената будна организация – БОЕЦ. За сошийското шоп забравете. Те не са в час с яките заплати и реститути. Мама ви софийска долна! Идва и вашето време. Хранилката вече е прекалено тясна! И още повече ше се стесни. Повечето откъм края да си ангажират кофи в богатите квартали!

  6. ЕТО ЗАЩО НЕ СЕ ИЗУЧАВА ХРИСТО СМИРНЕНСКИ В УЧИЛИЩЕ. НЕГОВАТА“ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА“ Е АКТУАЛНА И ДНЕС И СЕ ОТНАСЯ С ПЪЛНА СИЛА ЗА ЦИТИРАНИЕ ОТ ВАС В МАТЕРИАЛА ВИ ИМЕНА НА „ВИДНИ И ЗАСЛУЖИЛИ “ БЪЛГАРИ .ТЕ ЗА ПАРАТА СА ГОТОВИ И СИ ДАВАТ И ДУШАТА, НО НЕ СВОЙТА,А ДУШАТА НА НАРОДА. КАКВО ТУК ЗАЧАТ НЯКАКВИСИ СИ ЛЕВСКИ , БОТЕВ, ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ, КИРИЛЛ И МЕТОДИЙ И ПРОЧИЕ ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ.

  7. Кви пет лева какъв ти четвърти мандат Ми те едвали ще завършат този пълен пък както върви политиката от общо трите едва ли ще им се събере един пълен .Та този човек с влязла присъда го държат на свобода за да манипулира хорат и му се ще четвърти мандат че ако не със сигурност ще го последва това което се случи със Румънския му колега .64

  8. На Пинокио Цветан Цветанов от много лъжи му е стал голям носа само герберските фенове които са облагодетствани от управлението на българоубийците от гроб опс герб обичат бойко борисов тиквеника щото като го няма тия гербрски тролчета няма да могат да крадът както го правят сега и по голямата част от българия мрази бойко борисов тиквеника и неговата шайка

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *