Цветанов след визитата в САЩ: Русия ни атакува! Кремъл ще манипулира евроизборите в България!

Току-що завърнал се от поредната си визита в САЩ, Цветан Цветанов фукна като насъскано псе по тв. студиата. Три тв. интервюта за един ден – абсолютен рекорд! А този път в основна мишена на агресивно-глупавото му джафкане се превърна президента Румен Радев.

„Президентът Радев иска да ни накара да свалим икономическите санкции срещу Русия. Личи си, че от Москва му дават указания. Доказва го всеки ден с приказките си. А позицията му за Венецуела създаде напрежение в обществото. Той постоянно търси конфронтация с правителството“, агресивно и разпенено коментира Цветанов буквално часове след завръщането си от САЩ… очевидно забравил, че конфронтацията на ГЕРБ с Румен Радев започна от самият него. Зрителите много добре си спомнят поредицата от логорейни атаки и заяждания на Цецо още в първите дни след като Радев пое президентския пост.

„Сигурен съм, че Русия ще опита да се намеси в евроизборите у нас. Москва подлага България на тежки хибридни атаки още от 2015 г. Финансира информационна пропаганда, чиято цел е да откаже българския народ от ЕС и НАТО. Постоянно сме атакувани!“, истерично и в несвяст каканижеше Цветанов пресни-пресни опорни точки, очевидно спуснати му по време на задокеанската визита.

Явно ГЕРБ са сериозно притеснени, че изборните им манипулации този път ще ударят на камък. От което ще стане ясно, че Шайката няма симпатизанти. Истината ще лъсне, особено ако се стигне до смяна на състава и ръководството на ЦИК, чийто мандат вече изтече, но ГЕРБ върло настояват да остане. Въпреки натиска на БСП и ВМРО да се спази Конституцията и ЦИК да се смени.

Но дори ГЕРБ отново някак си да сколасат да стъкмят фалшива победа, никак не е сигурно, че този път народът ще я приеме. Затова и Цецо бие тъпана от рано: В случай че ГЕРБ загубят – виновна ще е Русия!

Но възпитаникът на училището за умствено изостанали във Вършец Цветанов прояви и креативност, адаптирайки спуснатия му американски пи-ар сценарий към български условия: „БСП, президентът и Елена Йончева помагат на Русия да дестабилизира не само България, но и Балканите“, заяви с авторитетен, нетърпящ възражение тон Цецо и така сложи край на темата.

На последвалия въпрос обаче как ще коментира корупционния скандал с министъра на културата Боил Банов, Цветанов зацикли. И не отговори, а зави в неподозирана логическа посока. Вместо отговор по казуса „Банов“, той заяви, че България е петата икономика в ЕС с най- бърз растеж!!! А по времето на БСП изобщо не било така! И заради модела на ГЕРБ, България имала успешно европредседателство и решила проблемите на Западните Балкани- нещо, което всички преди това считали за невъзможно.

Интересно как сме с най- бърз растеж, а според данните на Евростат сме най- бедната държава не в ЕС, а в цяла Европа. А за 10 години при Борисов минималната ни работна заплата падна двойно под румънската. Но дори без статистиките на Евростат е ясно, че средна заплата за страната между 350 и 400 евро на месец, няма как да ни отреди друга позиция, различна от последната. И то на безнадеждното дъно Цецо със сигурност няма да може да обясни какво има предвид под „успешно“ европредседателство. Още повече, че за 65-годишната история на ЕС не е имало нито едно европредседателство, което някой да е квалифицирал като „неуспешно“. Така че тази куха фраза изобщо не ни грее. Но пък си оставаме най- бедните в ЕС и с най- голямо разделение между бедни и богати.

А това, че като едни продажни маши, съдействахме на САЩ насилствено да прекръстят малка Македония на „Северна Македония“, нещо което самите македонци отхвърлиха и на референдума, и при гласуването в Парламента си… това изобщо не е повод да се гордеем. Нарича се предателство.

Защото от една страна ГЕРБ предадоха изконните български интереси във Вардарска Македония, а от друга- отвориха широко вратата за претенции от тяхна страна към Пиринския край, който не само етнографски, но и географски е част от Северна Македония. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

5 коментара

  1. УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ, КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ И СЪЗДАВАТЕ ФАЛШИВИ НОВИНИ? ПРЕДИ ДА ИЗРЕЧЕТЕ НЯКОЯ „УМНА МИСЪЛ“,ПОМИСЛЕТЕ И НЕ НИ УБЕЖДАВАЙТЕ, ЧЕ ТОВА НЕ СА ГЛУПОТЕВИНИ.КАЗУСЪТ С ЕМИЛИЯН ГЕБРЕВ ИЗЛЕЗЕ „СПУКАН БАЛОН“.СПОМНЕТЕ СИ , КОГАТО БЯХТЕ МИНИСТЪР, КОЛКО ТАКИВА БАЛОНИ ИМАШЕ, ИЛИ СТЕ ЗАБРАВИЛИ? СИГУРНО НЕ СТЕ УВЕРЕН, ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ И ЗАТОВА ПОДГОТВЯТЕ ПИПЪЛА ДА НЕ ПРИЕМЕ ПОРАЖЕНИЕТО ВИ, ЗАЩОТО ВЕЗДЕСЪЩИЯТ ПУТИН ЩЕ ГИ ФАЛШИФИЦИРА? ВЕРОЯТНО, ПУТИН НЯМА ДРУГИ АНГАЖИМЕНТИ И ЩЕ СЕ НАМЕСИ? УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ,ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ. ТОЙ Е С КЛАСИ НАД ВАС ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ И Е ЧОВЕК, КОЙТО ИМА МНЕНИЕ, ЗАЩИТАВА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ И НЕ ТОЙ РАЗЕДИНЯВА НАЦИЯТА. ЗАМИСЛЕТЕ СИ И ,НАДЯВАМЕ СЕ, ЧЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ ВЕРНИЯ ОТГОВОР ОТ ПЪРВИЯТ ПЪТ.НАРОДЪТ БЪЛГАРСКИ Е МЪДЪР И МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИ КОЕ Е ПРАВДА , А КОЕ–НЕ. ВЛАСТТА ВИ НЕ Е ВЕЧНА, ПОМИСЛЕТЕ КАКВА СЛЕДА ЩЕ ОСТАВИТЕ…БЪДЕТЕ ЖИВ И ЗДРАВ, НИЩО ЛИЧНО.

  2. Никак не „си личи“, че на Президента му дават инструкции от Русия – той изговаря товз, което мисли народът. Затова пък е очевАдно, че на Цецо му палят фитилите на молитвените закуски в САЩ. By the way, все се питам за какво се молят на тези „закуски“?!
    Пък и ние не сме се женели за НАТО – к’во му духа на Цецо под опашката?
    А „проблемите на Западните Балкани“ не ги решават Бойко и Цецо, а прословутите „американски интереси“ ;-)

  3. Бълха ги е ухапала. От санкциите срещу Русия губи най-вече България.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *