Ходжа бае на босилек и тамян да намери Петко Сертов, който си е вкъщи

ПеткоХоджа-измамница описа в ефир какво точно  трябвало да се направи, за да се прибере вкъщи изчезналия преди време е бивш шеф на ДАНС Петко Сертов.

Предаването е заснето от bTV в серията  за измамници по времето, когато Сертов  вече си е бил вкъщи и никой повече не го търсел.  Измамничката Зекие обаче твърди, че го вижда далеч от България, че той е  объркан и са нужни да се извършат няколко магически ритуала той да се върне жив и здрав.

„Трябва да се направят няколко специални ритуала, за да си дойде“- реди тя. Ако той не се е открил сам, трудно ще стане сега, една седмица, десет дена и ще видите, той ще звънне, ще се престраши и сам ще звънне”, твърди уверена ходжата, която явно не гледа телевизия, няма представа кой е Сертов и че вече си е тук.

След внимателно вглеждане в снимката му, тя препоръчвава и специална магия: „ Купуваш  тамян, босилек, едно пакетче чер пипер на зърна и един любим негов парфюм. Вземаш и пакет неразбутана сол и всички тази неща ги слагаш да пренощуват върху снимката. Тогава магията ще задейства

Разбила се,  Зекие не прави всичко това от грижа към изчезналия и  иска 120 лева за ритуалите плюс  още 40 за отваряне на древна книга с магии, която също ще подейства.
Оказва се, че Зекие всъщност се казва Лиляна Илиева и е от село Върбовка, Великотърновско. Тя пък  е сестра на друг измамник, наричащ селе си Шериф ходжа и живее в добре обзаведена от хорската мъка къща до него. Тя е готова да гледа и на целия екип, но когато  вижда камерата, взезапно започва да крие лицето си.

В полицията вече има подадени сигнали на опарени от  „дейността“ на брата и сестрата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *