Фънки: Аз съм си откровен простак и пияндур

Фънки „Наблягам повече на алкохола, отколкото на наркотиците,  защото аз съм от поколението, което правеше хората откровени пияндури, а не наркомани и аз  просто съм такъв, каза Фънки.

Падам си повече по алкохола и гаджетата, отколкото по разни спринцовки и игли,  призна лошият мачо на българския шоубизнес.

Фънки призна още, че сутиени и бикини на сцената не са му хвърляли по време на негови изпълнения и на групата му „Черно фередже“ , но пък си каза, че са му подавали шишета  с маркови напитки по време на концерт, а той веднага се е възползвал от съдържанието им.

Не съм богат, каза скромно дебеланкото,  ако бях, нямаше да съм рано сутринта  в телевизията и да давам интервюта, а току що щях да си лягам след бурна вечер в някой скъпарски клуб, каза още той, на въпроса „кокаин или марихуана”, веднага  избра марихуаната.

Исках да стигна на метър от Мадона, тя ми е кумир и когато беше в София се опитах, но успях да се доближа само на 15 метра, похвали се се за кой ли път  Ковачев. Той определи световния поп идол като „изключителна професионалистка”.

Засега Фънки мълчи какво прави в журито на „Като две капки вода“ и защо не е самият себе си в него. Всички очакваха той да размаха голямата секира при вида на част от доста фалшивите трели на участниците и откровено спънатото представяне.

Вместо това той чинно се изправяше на крака и ръкопляскаше, даже и на Азис, когото в реалния живот просто не може да диша.

Явно му е платено да прави шоу, но той може да го прави само с обидни квалификации при журирането, а така, кротък като агънце и не приличащ на себе си, не може да се изяви. Силата му е в критиката, но Маги, който му плаща, съвсем не обича критики, а само възхита и ръкопляскания.
.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *