Ученичка се напи като свиня по случай Деня на детето

пияна ученичкаВ Деня на детето 15-годишна ученичка от Кърджали била приета мъртво пияна в Спешното отделение на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“,  казаха от болничното заведение.

Тийнейджърката  започнала да се черпи от рано сутринта в известен кърджалийски клуб и до 11.00 часа се отрязала като донски казак. Тя паднала под масата и колабирала. Наложило се сервитьорът да вика линейка.

Час  след настаняването на момата в болницата, бил подаден сигнал до отдел „Закрила на детето“ в в Кърджали. Оттам  реагирали веднага и служителите започнали проверка. Те издирили родителите да разговарят с  тях, за да им помогнат да решат проблема за в бъдеще. Такива инциденти в Кърджали почти няма, не сме се сблъсквали досега с такъв фрапиращ случай“, казаха от дирекция  „Социално подпомагане“ в Кърджали. Шефът на дирекцията  Красимир Ралев допълни, че едва след като приключи проверката по целия случай, ще бъдат оповестени мерките, които социалните работници ще предприемат спрямо отцепилата се яко девойка. В града се говори, че момичето страдало от нещастна любов и решило да удави мъката в алкохол.

Наскоро местна  фирма била глобена с 3 000 лева заради сервиране на алкохол на деца по време на дневна дискотека. На масата имало  цяла бутилка твърд  алкохол, обясниха родители на седмокласници

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *