Туморът ДБ: Повече натовски войски в България и Зелена сделка до пълното унищожение на народа!

Една политическа формация у нас спокойно може да бъде назована обществен тумор. На последните избори тя взе едва 6.3%, а кандидатът й за президент Лозан Панов се орезили доживот. Видно от последните й изяви, тази спонсорирана от САЩ бутикова партийка явно не осъзнава какво й се случва. Не си дава сметка защо българите все й обръщат гръб. Отговорът е прост – ДБ винаги прави или настоява за обратното на това, което иска народа. Става дума за „Демократична България“ (ДБ).

В последните дни разбрахме, че:

√ ДБ иска повече натовски войски у нас. Които да дрънкат оръжие не срещу друг, а срещу Русия. ДБ настоява България да е военен плацдарм при евентуален военен сблъсък НАТО-Русия заради новата криза с Украйна. Вместо дипломатически, ДБ искат военни маневри. От американци, турци, всякакви… Иначе нямаше Христо Иванов, Атанас Атанасов и компания да скочат така рязко против изказването на министъра на отбраната Стефан Янев и да го викат за изслушване в парламента. Поводът бе, че Янев се застъпи за това да не ни пращат още натовски войници, за мирно разрешаване на конфликта в Източна Украйна… абе, за всичко обратно на това, за което настояват ДБ.

√ ДБ иска кадри на ДС да не влизат във властта. Лустрация единствено по критерия ДС. Може да си крал, корумпиран, некадърен, доносник… Но ако не си служил в ДС, няма проблем за ДБ. Няма, и ако долагаш мръснишки на ЦРУ. Проблем е, ако си работил за националната сигурност на социалистическа България, ако си бил във външното контраразузнаване в ДС.

Ако си гном и подслушваш и слухтиш у нас в полза на ЦРУ, МОСАД или турските шпионски служби– не е беда. Даже е похвално.

Беда е, ако не си гном – подслушвач, но пък си работил за ДС. Точно такава примитивно-просташка ценнонстна система изповядват „умно-красивите“ американски грантаджии от ДБ. Тя не оценяват хората по това дали са почтени, кадърни и интелигентни, а единствено за кой господар работят. Щом не е за господарят на ДБ – американското посолство… Значи- долу!

√ ДБ винаги са били против раздуването на щата. Нали са десни глобалисти – искат свиване на държавата до степен – ако може напълно да изчезне. ДБ обаче няма против цяло ново министерство да се създаде заради нея. То повлича щат, пари, автомобили, зам.-министри, политически кабинет, секретарки… Щом е за тях – може. Няма ги сега Георги Ганев и Мартин Димитров да дерат гърла за новите хрантутници.

И досега си имаше ресорна агенция по електронното управление – Божидар Божанов най-спокойно можеше да реализира идеите си чрез нея.

Но щом е за ДБ, „реформата“ тръгва наобратно – министерство с повече постове и чиновници.

√ ДБ подкрепи мораториума за тока. Но го направи с неохота. Постоянно говори как бързо трябва да се свали този мораториум.  Десни са – не щат тоталитарни похвати. Така става ясно, че за ДБ няма проблем токът да скача. И наистина би трябвало да няма за тях – те са апологети на свободния пазар, където цената си скача най-свободно… Значи всичко е наред. Дори компенсации не бива да има, защото те са държавна помощ, което си е чист презрян комунизъм  – това отново е част от сбърканата идеология на ДБ.

√ Вицепремиер и министър на ДБ обикаля страната, стига до Старозагорския регион и почва да разправя колко прекрасно е десетки хиляди семейства там да останели без работа след закриването на ТЕЦ-Мариците. Ще се преквалифицират, научат, ако трябва ниви ще копаят. Ето, той самият жертвоготовно се преквалифицирал – от “граждански активист“, усвоил милиони долара американско грантово финансиране за да работи срещу България и нейния народ, той сега се преобрази в министър – за ползу роду. Гони 50-така, а няма нито един ден трудов стаж. Думата ми е за Борислав Сандов.

Новият министър на околната среда и водите е „възпитаник“ на фондацията „Америка за България, върл апологет на Зелената сделка и ЛГБТ – активист.

Похабените животи на хората от ТЕЦ-овете не са важни. Важното е да я има Зелената сделка.

Защо тя е по-важна от хората, на въпросния министър – Сандов, едва ли му хрумва да разсъждава.

Няма нужда да анализираме други точки от умнокрасивия ценностен лайфстайл – гейове, „МОЧА“, депутати в метро… – колко мно-о-го важни са те! Спряхме се единствено на позициите им по много остри актуални проблеми. Какво мисли ДБ по тях е ясно. Както и че огромната част от обществото счита напълно обратното.  Да не говорим че много от тезите на ДБ са не просто излишни и глупави, а направо зловредни. И не, те не са глупаци, и сами не си вярват, но им се плаща, за да налагат тази безумна идеология.

Само допреди няколко години нещата бяха различни. Макар отново малцинство, ДБ имаха сериозно влияние върху обществото чрез веригата от спонсорирани от САЩ НПО-та и членуващите в тях “активни българи“. Американското посолство наля толкова пари в техния пиар, че успя да ги наложи и превърне в лакмус за това какво е хубаво и лошо.

Масите се ориентираха по тях. А те самите изпълняваха функциите на група за натиск.

Само едно изявление на Лозан Панов например бе повод да се задвижи цялата спонсорирана от фондацията „Америка за България“ медийно-протестна машина – и да се постигне съответното въздействие. Това бе смисълът им – издействат нещо, променят. Днес обаче Панов струва точно 3.6%. ДБ и хората й пък представляват единствено себе си. Причините за новото положение са много, но чисто практичната е, че новият избраник на „Козяк“ Кирил Петков им отне умно-красивата роля. Произлязъл от ДБ, той се оказа по-гъвкав от Христо Иванов и по-подготвен да обслужва новата американска политика на Балканите. И вече виждаме Петков да прави неща, които ДБ не си и помисляха.

Сега Петков задава лайфстайла – умно-красивата агентура от НПО-та работи за него. А отритнатите слуги на Козяк ДБ загубиха позициите си и вече предизвикват само досада. Включително в американското посолство и свързания с него медиен кръг, които винаги са редели парчетата в умнокрасивия пъзел.

Много скоро чарът на Петков ще помръкне, защото е предвиден да танцува само едно лято – колкото да свърши някои неотложни за американците нещица. Но ДБ няма да върне старата си роля. Няма да стане с Атанас Атанасов, Христо Иванов, Мартин Димитров, Георги Ганев, Тома Белев. Годността им на „граждански активисти“ и “двигател на промени“ изтече.

Затова, ако умнокрасивата коалиция продължи със същите глупости, интригата занапред ще е ще изрежат ли българите съвсем тумора. Няма да е нито трудно, нито чудно – въпрос на едни 2% надолу в класирането. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ВЪСТАВАЙТЕ БЪЛГАРИ ОПЪЛЧЕНЦИ ДО 3 МАРТ АКО НЕ ИЗПЪЛНЯТ ОБЕЩАНИЯТА ГРАБВАМЕ СОПИТЕ ВИЛИТЕ БРАДВИТЕ И ИЗХВЪРЛЯМЕ БОКЛУЦИТЕ ОТ МИНИСТЕРСТВАТА ПАРЛАМЕНТА И ПОСОЛСТВАТА ТЕ УБИХА БЪЛГАРИЯ СЕГА ПОСЯГАТ НА ДЕЦАТА НИ И БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ

  2. Какво да коментираме, тъпакът Христо Иванов изплю и последната си отрова. Тия от неговата партия си нямат и понятие от геополитика, че и от твърде много други неща. А както пишат западни источници, Русия тихо и кротко започна да изгаря сателитите на НАТО, които преминават над Донбас.Това от днес 24.12 „La Russie a commencé à brouiller les satellites ennemis au-dessus du Donbass“

  3. ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ КОИТО ОБИЧАТ БРАТСКА РУСИЯ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ БРАТУШКИТЕ СКОРО ЩЕ ДОЙДАТ ЩЕ ГИ ПОСРЕЩНЕМ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *