„Те са отчаяни“: Полк. Макгрегър обясни защо САЩ не искат да признаят очевидния край на Киевския режим

Последните няколко вълни на мобилизация в Украйна са насилствени. Хората не искат да воюват и се налага режимът буквално да ги отвлича, за да ги прати на фронта. Киевският режим е толкова отчаян, че вече набира и деца във въоръжените сили на Украйна. Всичко това е видно от стотици видеа в социалните мрежи. Но подпалвачите на конфликта САЩ няма да признаят, че са в задънена улица, каза бившият съветник на шефа на Пентагона, полковник Дъглас Макгрегър в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

„Социалните интернет мрежи са пълни с огромен брой видео доказателства за това как реално протича мобилизацията в Украйна. Всеки може да разгледа хилядите видеа, публикувани от самите украинци. Отделно има много снимки от фронта на украински войници, които са на видима възраст 15-16 години. Няма съмнение, че това се случва и е масово. В Украйна е останало предимно мъжко население, защото както ми казаха, повечето жени, възрастни хора и деца отдавна са напуснали страната. Избягали са в странство и много от мъжете в мобилизационна възраст.

Но мъжкото население, което не е имало тоя късмет и още е там – не всички от тях са в състояние да отидат на фронта. Някои са в напреднала възраст и трайно болни, други са все още деца… Но Киевският режим в отчаянието си вече мобилизира и тези групи от хора. Този режим е към своя край. В това няма никакво съмнение“, заяви полковникът.

Разбираемо е, защо украинското население не иска да воюва. Патриотите са записаха в армията още преди година и в голямата си част вече не са между живите. Жертвите сред ВСУ стигнаха 300 хил., а инвалидите са двойно повече. Измежду останалите в Украйна мъже има много руснаци и проруски настроени хора, но украинската армия мобилизира и тях.

Макгрегър е убеден, че никой от американските политици, които „реално взимат решения“, няма да признае краха на украинския режим до самия му край. Залогът наистина е голям – ако САЩ загубят в Украйна, те губят имперсия си статут в света. Затова и този въпрос е така успешно потулван от западните медии и цялостния естабилишмънт. Издадена е заповед да не се говори за това.

Как стигнахме дотук? Имахме 40 години Студена война, в края на която Съветският съюз се разпадна, а ние, американците излязохме, ако не победители, то поне здрави и проспериращи. Победихме, като избегнахме глобална война, каквато беше нашата цел през всичките 40 г. противостояние със СССР.

Но сега, само за една година прокси война в Украйна, ние сме победени с туш. И даже нещо повече – в момента сме на ръба на немислим директен конфликт с ядрена Русия, какъвто се опитвахме да избегнем в продължение на много години. Това е кошмар. Въпреки това Демократите във Вашингтон не признават поредицата от грешки, които натвориха, оособено през последната една година. Бъдете сигурни, че ако се случи нещо още по-сериозно, никой от хората около Байдън няма да поеме отговорност“, – коментира полк. Макгрегър.

Военното положение и общата мобилизация в Украйна са официално валидни до 19 февруари. В понеделник Владимир Зеленски предложи удължаване на срока за набиране на мъже за армията с още 90 дни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Бг предатели.
    Преди няколко години ви наредих- от тогава не ме познавате.
    Получавахте заплатки от сатанюгите- между 30 и 50 бона.
    Някои се бяхте “извисили” като директори на корпорации.
    Обикаляхте света със спортните си коли и имахте един проблем- че не искате визи за пътуване в Европата. Щеше да ви се наруши комфорта.
    Продължавате да обслужвате чичко били- братята и сестрите ви български да го дух@т.
    Нали си направихте къщите и вилите. Дреме ви за профаните.
    Обслужвайте били, бг предатели ай ти мени.
    Утре вас няма да ви има- децата си подготвихте ли?
    Не съжалявам, че преди няколко години ви наредих. Повече не ме потърсихте- бях лудата, пропадналата, която не е била на Бали, на Сейшелите и е тъпа за връзване.
    Бъдете първи на фронта да защитите демонокрацията си, селяндурски предатели!

  2. “Лудата” предпочита палатка на плажа, огън, китари. Джим Морисън и Пинк Флойд.
    Планини, коне, кучета, братя и сестри по душа- верни приятели.
    Да дели вафлата си с обявената за шизофреничка бездомна жена от бан на улицата.
    Едно нещо винаги ще запомня- когато бях гладна, ме нахрани “случаен” човек. Бог да го благослови.
    Това беше моят личен избор- никога за грам секунда не съжалих.
    Вие ще си останете егоистични алчни сребролюбци.
    Да вървите първи на фронта- да защитите демонокрацията си.

  3. ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИ НА ФРОНТА ПРИ НАРКОМАНА НИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СМЕ ВАШАТА ОПОЗИЦИЯ НЯМА СОПА КОЯТО МОЖЕ ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА В СЪРЦАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КЪМ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ЗАПОМНЕТЕ ГО УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТКИ ЖИДОВЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ СИНЕРГИЯТА ВИ С ФАШИСТИТЕ ЩЕ СЛОЖИ КРАЙ НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО ВИ ЗАЕДНО С ПОТОМСТВАТА ВИ СКОРО НЕПОБЕДИМАТА БРАТСКА РУСКА АРМИЯ ИДВА ЧАКАМЕ БРАТУШКИТЕ ЗА ДА НИ СПАСЯТ ОТ ВАС ДЕМОКРАТИ ФАШИСТИ

  4. С цялото си уважение, което изпитвам към Вашия пост г-н Анонимен, не мога да си обясня защо при такава изключигелно вярна социална ориентация, Вие готвите едва ли не похвала за тези от които се възмущавате справедливо. Не трябва така! Аз мисля, че наближава времето когато в повечето градове на България ще се поставят редици от колове. На тях ние ще нанижем с главите надолу, тези които заслужиха това. Никакво пътуване към Украйна, никаква незабавна смърт за тях на фронта – те не заслужават това! Защо ще чакаме нов девети септември !? По добре е сами да си свършим работата.

  5. Абе тъпанари, стари и млади, не чухте ли вчера какво каза новия митрополит.Любовта е изчезнала от сърцата ни, стремежът към пари, имоти и глезотии е съсипал духа на големия процент от българите, затова има самоубийства,тъпи сблъсъци и пътни произшествия.Спомнете си, че все пак сте православни християни, че за всяко добро, привидението, или Бог ви дарява по някакъв начин.Преди години на път със семейството ми през Сърбия загубих всичките си пари при едно слизане от колата. Един сърбин дойде при мен и ми ги върна.От тогава, това добро определи целия ми живот.Никога не подминавайте просяк, особено болен,колкото повече давате, толкова повече получавате от съдбата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.