Тачо с Шокиращо Признание: Жени е Огън в Леглото, липсва ми!

Жени и Тачо 1Прокуденият от семейното огнище и най-вече от семейната спалня Тачо разкри какво е изгубил.

Колкото и да се караме и да се джафкаме пред хората, пък и насаме, на мен Жени ми липсва. Не съм срещал друга жена като нея, обяснил той на свои приятели. Съжалявам, че така се получи между нас.

Тя е страхотна в леглото. Знае какво иска да получи, знае и какво да даде. Знае как да накара един мъж да се почувства на седмото небе, да се почувства Бог! Отношенията ни са варирали от мили и нежни до луди скандали и раздели, обаче винаги ни е свързвало едно и също нещо и това е се*са. Бил съм с много жени, но никоя не може да стъпи на малкия й пръст. Тя е като опиум, пристрастяваш се и обикновените парфюми не ти действат. Нито пък можеш да й намериш заместител.

Стефан признава, че е привърженик на малките забежки, но винаги се връщал при своята хетера. В момента обаче тя го оставила на сух режим и даже му търсела постоянна приятелка. Не искала да спи в едно легло с неверника, който на всичкото отгоре не може да си намери свястна работа, нито да се откъсне от чашката.

Това не е живот, плачел Тачо над поредното уиски. Играем си на женени заради Жорко, а не ме допуска до спалнята си.

Той признал и че Калканджиева е голям инат. Откакто са женени, не му е изневерявала, няма любовник. Много е гореща в сек*а, но може и без него. Има силна воля и се въздържа с месеци. Аз нямам воля и без жена не мога, въздишал той и кроял планове как да си върне законната съпруга.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/9ZEIu6Z5E34

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *