Тачо с нова изцепка: Развеждам се с Жени!

Жени и ТачоСлед като обеща да даде любовницата си Зорница Линдарева под съд, защото тя стана причината да бъде изгонен от „ВИП Брадър“, Тачо придоби още по-голяма смелост и заяви, че ще се разведе и с жена си.

Край! Развеждам се! – размаха пръст той в поредното телевизионно предаване, в което бе поканен. Това нашето не е брак, а фарс. Непрекъснато се караме, а детето ни не трябва да расте с двама родители, които непрекъснато си крещят. То трябва да има по-нормална обстановка.

При нас вече нещата са се поизнервили. В леглото не е така, както бих искал да бъде. Жена ми се прибира уморена от работа и или я боли главата, или е нервна. В началото се забавлявахме много добре, Зорница не може да й стъпи на малкия пръст в това отношение. Обаче нещата вече не са такива, каквито бяха.

Тачо не можа да отговори на въпроса ще си намери ли работа, за да издържа сина си и каза, че неговото просто било лош късмет. От години не можел да намери нещо подходящо за него, обаче не уточни какво наистина би било подходящо.

В Къщата пък Жени е като градоносен облак и обвинява Зорница, че е изгонила мъжа й. Досега ти прощавах, простих ти, че си спала с него, съжалих те, като всички те игнорираха, взех те в леглото си, но повече няма да те толерирам и няма да ти говоря. Махай се, черна си ми, кресна шестата по хубост на съперницата си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TqxPFuf6lBE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *