Тачо се оказа Бог в Кухнята! Шашна зрителите и дори шеф Манчев! Виж Тук:

Стефан Манов, известен повече като Тачо, скри шапките на зрителите и зведните си гости в „Черешката на тортата“. 

Прочутият гуляйджия, женкар и едновременно с това съпруг на Жени Калканджиева подходи към задачата си да нахрани пет души съвсем отговорно и не го направи нито в ресторант, за да отбие номера като другите, нито с трима помощници, които да се въртят около него.

Съвсем сам той напазари, ряза лук, чука чесън в старо медено хаванче, стърга моркови, чисти скариди и октопод, подрежда чинии, въртя сосове и си почина само пет минути, колкото да изпие една бира.

Телешкото за стека, скаридите, октопода и пушения свински бут Стефан поръча от Испания, като обясни, че трудно може да намери подобно прясно и качествено месо в български магазин. Докато живял в страната на тореадорите, Стефан изучил тяхната кухня в семейния ресторант на родителите си там. Във въпросното заведение, където посрещали много гости, Тачо направил първите си опити да готви средиземноморска кухня. Оказа се, че съпругът на Жени меси дори хляб и го направи пред зрителите, след което изпече франзелите във фурничката.

Той шашна гостите си с още нещо: Готвеше пред тях, за да бъдат ястията топли и току що свалени от котлона или скарата, а не като в други епизоди, където героите започват да правят салатата още от обяд.

Жени му помогна единствено с десерта и то с украсата на пържените му банани и мандарини със зехтин и мед.

„Ти имаш златен мъж“, въздишаха с пълна уста гостите. „Златен, ама от време на време с моето пате се караме! Обаче пак се сдобряваме“, обясни шестата по хубост в света и по този начин даде ясно да се разбере, че двамата отново са заедно и са укрепили брака си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *