Тачо вложи хонорара си от ВИП Брадър в лъскава кола

Тачо крясъци ЛюдмилаСъпругът на Жени Калканджиева – Стефан Манов веднага намести парите, които спечели геройски от участието си в риалити формата „ВИП брадър“. Той се обзаведе с лъскаво возило и тутакси се изфука с него.

 Автомобилът е  мощно „Ауди“ и за него буйният Тачо се бил изръсил с цели  70 бона. Манов нито за минута  не успя да сдържи вълнението и радостта си и публикува снимки на колата отпред, отзад и отстрани  в социалната мрежа, като написа отдолу лаконично: „Новата придобивка“.

Злите езици говорят, че той е взел и част от парите на жена си, за да купи скъпата играчка.

В предаването Жени му опяваше и му набиваше в главата, че хонорърат им трябва, за да го вложат в образованието на малкия им син Гошко. Ще го пратим на частна детска градина, трябва да инвестираме в него, за да го изучим, говореше тя.

Съпругът й обаче, който явно се явява второто й дете, изобщо не я послуша. Той не се интересува с какво ще ходи Гошко на училище, тъй като е свикнал за тези въпроси да се грижи жена му.

Това са първите големи пари, които той изкара със собствен труд и с тях веднага купи играчка на себе си, опиянен от гордост и слава. Жени била бясна, разказват нейни приятели, но не можела да обуздае инфантилния си мъж.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TqxPFuf6lBE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *