Тайни агенти налазват ВИП Брадър

Еделвайс роляVIP Brother се завръща през есента и ще бъде по-провокативен, по-забавен и по-изненадващ от всички издания досега, твърдят продуцентите.

Те са го кръстили  Сезонът на юбилеите и ще „почетат“  тридесетата годишнина  на литературния еквивалент на шоуто – книгата „1984“ на Оруел, както и  ще „отпразнуват“  70 годишнината от 9-ти септември 1944 г.

Е, второто ще го направят десет дни по-късно, но нали идват избори, трябва да има агитация дори в риалити програмите.  Този път ще е обявена и явна и няма да се налага Соня Култуклиева да крещи „Оставка!“, докато уж коментира двете Златки и поведението им в Къщата.

И този път са подбрани  интересни персонажи, които изолирани в Къщата, ще изкарат на показ най-скритите и  приглушени страни на характера си и емоциите си, докато  достигнат до точката на кипене.

В сезона VIP Brother , наречен „Образцов дом“ нищо няма да е такова, каквото на пръв поглед изглежда. Девиз, смело и безотговорно откраднат от „Къртицата“.  Всеки участник ще бъде „таен агент“, като ще слухти и управлява  не само своята съдба, но по префинен  начин и в различна степен и съдбите на съквартирантите си, каквото и да означава това.

Методите на VIP Brother този път ще са по-усъвършенствани дори от тези на ДС, всеки ще има мисия да вербува и да слухти и според продуцентите  така че ще се гарантира лудо забавление и постоянно нарастващо напрежение в Къщата.

Дали?

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nKTy9UiVugk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.