С кафе със златни стружки се глези в Дубай Кичка Бодурова

Кичка бодиСлед като разбра, че няма да участва във фестивала „Бургас и морето“, Кичка Бодурова отиде да се утешава в  Дубай.

Певицата реши да поглези наранената си душа с кафе, поръсено със златни стружки. Безценната напитка й бе поднесена с необходимата тържественост и почит в хотел Emirates, известен с лукса си и с това, че там  е сниман култовия филм  „Сексът и градът“ преди пет години. Според Кичка цената от 60 долара за една чаша от кафето напълно си струвала, защото просто било невероятно на вкус.

„Дубай – едно прекрасно кътче в сърцето на пустинята! Нищо че е почти пълна имитация на Лас Вегас! Тук всичко е най… и  това много ми хареса! Най- голямо, най- високо и прочие най,  най!  Макар че никак не уважавам имитациите, тук живеят чудесни , които са  решили да покажат на света, че когато искаш много силно, всичко е възможно! Дори град в пустинята.

И българите са чудесни тук!  Обаче дано успеят да си дойдат на хлад на нашето море през лятото, защото термометъра показва  50 градуса по Целзий още в началото на юни! „, написа възторжено в профила си във Фейсбук певицата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *