С ДИВА ОРГИЯ В ЧАЛГА КРЪЧМА Депутат от ГЕРБ отпразнува Оставката на Борисов! (Шокиращи Снимки) Виж Тук:

Павел ХристовПавел Христов, който е  депутат от ГЕРБ  в 43-тото Народно събрание и едновременно областен координатор на партията във Варна очевидно нехае за политическата яма, в която пропадна партията му, нито пък се е завтекъл да спасява правителството на шефа си Борисов.

Вместо да се корка, че краката на любимия му Бойко се клатят, а с това и собственото му депутатско място, Христов отпразнува загубата на изборите в яка алкохолна вакханалия насред чалга кръчма, където бе сниман от папараци.

В Парламента ГЕРБ може и да изповядват евроатлантически ценности и да гласуват закони за забраната на пушенето на обществени места, но тези ценности и закони очевидно не важат за самите депутати.

ГЕРБ депутатВидно е, че никой не прави забележка на герберския депутат Павел, че танцува с цигара на дансинга, заобиколен от кръшни моми. Нито пък някой се интересува, че е видимо пиян до козирката и „разпуска“ на макс в заведение, което никак не се връзва с новия евроатлантически морал, проповядван от парламентарната трибуна.

Впрочем на онази трибуна Павел не се е откроил с нищо. За 2.5 години народният избраник не е направил нито едно запомнящо се изказване, даже никой обикновен българин не помни излизал ли е изобщо да говори, или просто е част от депутатския миминс на ГЕРБ, който гласува под строй и от него повече никой нищо не иска.

И все пак, младежът не е случайно в Парламента. Той е син на Лилия Христова- директор на дирекция Образование и младежки дейности в община Варна. Христова е шефка и на една от най-големите организации на партията в морската столица и бивш член на борда на директорите на общинската фирма „Пазари“, където ставаха скандални назначения и изтичане на милиони.

ГЕРБ депутат1Преди години срещу Христова имаше много сигнали, че дължи пари на работници и доставчици, но те така и не можаха да си ги получат.

Самата тя издигна отрочето си до сив кардинал в областното ръководство на ГЕРБ, а после, като награда, Павката бе издигнат и за депутат.

Едва сега става ясно, защо Павел Христов не гъкна цели две години и половина в Парламента – явно през деня е бил перманентно уморен от нощния живот по столичните кръчми. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Не съм го чувала този келеш! Сега чувам, че в свободното си време работел като депутат! Боже, пази България!

  2. И в Добрич има един селски бек Живко Мартинов, никога не е правил изказване, никога не е направил, каквото и да било, втори мандат е там. Долно и тъпо същество, нагажда се, дори последния път загуби, ноо имаше обаждания, заплахи и те така, пак той най-отгоре, да спи и търка столовете.

  3. !ОТГОВОРИ
    Анонимен
    преди 6 години
    ЖИВКО МАРТИНОВ БИВШИЯ ДДСАР „ЖИЗЕЛ“ ПРОДАДЕНА В ПРОВАДИЯ НА ЕДИН РОМ С НЯКОЛКО МИЛИОНА ОТКРАДНАТО ДДС ПРИКРИВАН МНОГОКРАТНО ОТ РУМЕН ИВАНОВ СЕГА ДЕПУТАТ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ЖЕЛЯЗКО ЖЕЛЯЗКОВ

  4. на втората снимнка е с сина на В.Стоянова депутат от Герб Търговище

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *