Страх и ужас по улиците на Одеса: Нацисткият батальон „Азов“ се гаври! С танкове и кучета празнува Масовото Убийство в Дома на профсъюзите!

Одеса1Страх тресе днес  неонацисткия батальон „Азов“ в Украйна.

На 2 май се навършват две години от  касапницата, устроена от бандеровците и евромайдановците – фашисти в Дома на профсъюзите, където бяха избити много проруски настроени млади хора. След това Домът беше запален, а останалите живи вътре изгоряха като факли.

Точно в деня на трагедията неонацистите в Одеса планират военен парад, на който ще демонстрират военна техника и мощ. Те вече показаха в специално видео танковете и въоръжени до зъби войници, които ще дефилират по площада.

Местните властите, начело с Михаил Саакашвили, изобщо  не крият целта на неочаквания военен парад. С него те искат да намекнат каква съдба очаква всеки, който се опълчи срещу властта. Целта е превантивно да бъдат сплашени всички, които не се подчиняват на управляващата хунта.

Освен това днешната дата не е избрана случайно. Хиляди граждани на Одеса бяха планирали мининг, на който да почетат паметта на загиналите. Но вместо това ще гледат парад, а военни ще дефилират на същия площад, на който точно преди 2 години изгориха живи хора.

Заради годишнината в града дойдоха и журналисти, но двама немски репортери бяха изгонени без обяснения от Украйна, тъй като властите се опасявали, че ще припомнят трагедията отпреди две години.

одесаВ момента целият площад е отцепен. На него е струпана военна техника и огромно количество маршируващи войници от нацисткия отряд „Азов“. Полицаи с кучета обикалят по улиците на Одеса, за да не предотвратят помена на жертвите, ако организаторите решат все пак да го проведат на друго място. Самите полицаи също ще шестват на парада.

Властите показват нагледно какво ще се случи на всеки, който  е настроен проруски и не се подчинава на бандеровците.

Това е откровен фашизъм. Поне родителите и приятелите трябва да имат възможността да почетат паметта на своите близки, коментират чуждестранни журналисти.

Но в Украйна демокрация няма, а само зловещата диктатура на прозападното корумпе Порошенко.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/FHvuK9xN6Ms

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *