Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Страхът от Владимир Путин в САЩ роди новата наука „ПУТИНОЛОГИЯ“! US-професори обясняват как Путин съумява да контролира Целия Свят! Виж Тук:

Това, че Владимир Путин превзе Съединените щати и света само за няколко години е факт, който вече никой не се наема да оспорва.

Известният политолог Марк Лоуренс Шрад пише в изданието Foreign Policy, че не бива да се вярва на писанията на западните медии за Путин, защото в противен случай ще означава, че без руския президент не може да се случи нищо по света.

И наистина, достатъчно е само да си припомним истерията, която партията на демократите в САЩ раздухваше, за да нагнетява напрежение по време на предизборната кампания преди два месеца, и ще се убедим в това. Тогава мастити фигури, сред които изпъква и бившият президент Барак Обама, твърдяха най-официално и в пристъп на суеверен страх, че Путин се намесил в изборния процес на САЩ, че „моделирал“ нагласите на американците така, че те да гласуват за „неговия“ кандидат Доналд Тръмп, а не за Хилари Клинтън… И още, и още глупости…

Професорът по журналистика в Колумбийския университет на щата Ню Йорк Кейт Гесен пък,  заявява на страниците на британския „Гардиан“, че „Путин е навсякъде! Но най-вече в главите на хората от САЩ и целия свят!“

Гесен отива и по-нататък като утвърждава, че в известен смисъл вече може да се говори, че руският президент задава тона и едва ли не РЪКОВОДИ и западните средства за масова информация, и западния свят. Не минава ден, привежда данни от своите изследвания професорът, в който западните медии да не публикуват на първите си страници с огромен шрифт някакви „епохални“ статии за харизматичния руски лидер.

Владимир Путин, според професора от Колумбийския университет, има свои войски в Украйна и Сирия, както и в Прибалтийските страни. Лично, със своите ръце, той управлява изборите в Чехия, Франция, Италия и Съединените щати.

Популярността на Путин е толкова голяма, заявява професорът по журналистика, че в САЩ вече е създадена цяла наука с гръмкото название – „Путинология“. Новата наука е  започнала да анализира поведението на руския президент в различни ситуации. Начинът му на общуване, речта му, използваните от него гримаси, емоционалните му изражения, навиците, и дори връзката между развиваните от руския президент твърдения и неволните движения на тялото, ръцете и главата.

Путинологията, според Гесен, е започнала да се създава през последните 10 години. За нейно начало се счита незабравимата, доста остра и рязка реч на руския лидер пред Мюнхенската конференция през 2007 г.

Нека припомним, че на нея, Владимир Путин с безпрецедентно остър тон разкритикува опитите на САЩ да създадат свят, командван само от един хегемон, тъй нареченият еднополярен свят, както и разширяването на НАТО на Изток с включването в Алианса на България и Румъния. А от момента, в който включи Крим в състава на Руската федерация, Владимир Путин стана главен генератор на новините по света.

И днес вездесъщият Путин докарва страх и ужас на американските чичковци с цилиндри на главите, които искаха да се представят за елита на земната цивилизация. И за хората, от които зависи всичко на планетата.

Защото  опитите им да завладеят всички държави по света и да използват изцяло в своя изгода техните природни и човешки ресурси, бяха провалени с гръм и трясък от Владимир Путин.

Как стана възможно това? Как Русия, която има военен бюджет 10 пъти по-малък от военните разходи на Щатите, която претърпя огромен икономически срив и фактически разруши своята икономика в годините от 1990 до 2000 г., Русия, която Обама наричаше „регионална“ държава… Как тя успя да стане една от най-мощните във военно и икономическо отношение страни и да разруши с един замах всички планове на янките за световно господство?

Ами колкото и да им е мъчно на щатско-европейските и български соросоиди, това стана благодарение на Владимир Путин. Защото той, като президент на Русия се закле да служи не на чужди господари. Той се предаде в служба на своите народ и родина. И работеше неуморно за икономическото и военно възстановяване на Руската федерация.

По това руският президент се отличава коренно от нашенските гербаджийски и реформаторски евро-атлантически лакеи на западната олигархия, ако изобщо може да се прави сравнение между тези нищожества и величието на човека, посветил живота си на просперитета на своята родина.

Именно за това руският народ застана като един зад своя президент, подкрепя го и го обича от цялото си сърце.

Но не само руският народ, а и народите от цял свят обикнаха харизматичния руски лидер. Поради простата причина, че той винаги поставя на първо място добруването и благосъстоянието на своя народ. И се грижи за него, пренебрегвайки всички постулати и „изисквания“ на изкуфелия капитализъм. В САЩ например, одобрението към политиката и личността на Путин вече гони 30-те процента. А това е нечуван рейтинг, като се има предвид мощната западна медийна машина, която бълва всекидневно пропагандни лъжи по адрес на руския лидер.

Хората по света го наричат „гений“, „изключителен тактик“ и „стратег“, „велик ръководител“… Докато Владимир Путин е най-обикновен човек, възпитан от школата на Съветския съюз да обича своята родина. Самият Путин веднъж сподели: „В КГБ ни учеха да обичаме своя народ и да служим честно и всеотдайно на Майка Русия.“

Тази всеотдайност на нашия Владимир, когото и българският народ обича от цялото си сърце, това негово неотклонно служение пред олтара на родината, покори хората, държавниците и народите от целия свят.

Само че  за тази страна на нещата,  западната „путинология“ няма да ви каже нищо. Тя ще мълчи и ще се чуди пред феномена Владимир Путин.

А той прави нещо съвсем простичко: Преподава велик урок на руския народ. И на народите по цялата земя. Урок по родолюбие! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Страхът от Владимир Путин в САЩ роди новата наука „ПУТИНОЛОГИЯ“! US-професори обясняват как Путин съумява да контролира Целия Свят! Виж Тук:

  1. Анонимен 1 Отговор

    08.03.2017 в 0:52

    Всичко казано за Путин е точно така. Що се отнася до Русия, там капитализъм ли е, или смесица от капитализъм и социализъм. И дали системата в която Русия от последна стана номер едно, ще се върне такава каквато беше преди появата на предателите горбачовци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *