Страхил Ангелов: Милиони без ток и на студ, а идиотските TV-канали ни занимават с Борислав Михайлов

30 % от населението на България остана без ток заради сравнително скромен снеговалеж! До снощи над 400 000 домакинства все още бяха без електрозахранване, но идиотските масмедии и някакви т. нар. „журналисти“ активно занимават тези, които имат ток и респективно достъп до пропагандните им канали, с административното ръководство на Българския футболен съюз.

Нещо наистина тотално не е наред и упорито работят да ни вкарат в оруелски сценарии!

Милиони са без електричество при минусови температури и реално погледнато бедстват, а всички се занимават с това, кой ще администрира евтин полуаматьорски футбол!

В държава, изпаднала в тежка демографска криза – направо в колапс, която събира капачки за кувьози, няма линейки, цялата й критична инфраструктура е в разпад и се намира в аварийно състояние, най-важен се оказа футболът.

Вече започвам да си задавам логичния въпрос – аз ли не съм наред или всичко наоколо е тотално сбъркано и деградирало. При ситуацията, в която се намираме като народ, като нация и държава най-важен се оказа Борислав Михайлов и неговата оставка… Потрес! Май наистина бъдещето ни са пластмасовите капачки и с тях ще си останем.

Страхил Ангелов, журналист и политик. Фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

 1. Г-н Ангелов- замисляли ли сте, че няма срив във системата на електрозахранването?
  И че идеята е- да бъдем всячески тероризирани?!
  Факт- след единствения българин, приготвил сандвичи за децата си в енергото на Силистра- енергоподаването в селото му е възстановено за 40 минути.
  Не- нямаме проблем.
  Терорът над нас е целенасочен.
  Умишлен. Осъзнат. Генериран.
  С цел.
  Когато разберете- че това се прави с цел терор над вас и всички нас- ще разберете истината.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *