Сред пребитите на „Тех Парк“ е и астрофизик, цитирал премиера с думите: ”Браво Бойко, набий го на простите кърджалийски п*ки”!

Сред десетките бити протестиращи и журналисти днес на конференцията на ГЕРБ в „София Тех Парк“, се оказа и астрофизикът Нестор Арсенов. Ето защо мутрите на Борисов свалиха на земята и ритаха младия мъж:

Речта на Бойко Борисов пред актива на ГЕРБ беше прекъсната от младеж, който извика: ”Браво Бойко, набий го на простите кърджалийски п*ки”. Той извика още няколко подобни фрази, сред които „набий им го, Бойко и на летците…“, след което бе сграбчен и отведен от няколко здравеняци с маски на лицата, командвани от пиарът на ГЕРБ Никола Николов.

Докато го извеждаха насила към централния вход на Тех-парка към Цариградско шосе, се видя как той пада, а няколко от бодигардовете го наобикалят и започват да го ритат. Журналистите, които бяха оградени с полицейски ленти не бяха допуснати да заснемат отблизо бруталния побой.

След края на конгреса младият мъж бе охраняван от полицията. Пред журналистите той се представи като Нестор Арсенов и каза, че е завършил астрофизика в Мюнхен, а сега се готви за докторантура. Обясни, че не е псувал, а само е цитирал думи на премиера и не разбира защо симпатизантите на ГЕРБ са реагирали така остро.

Арсенов разказа, че гавазите на ГЕРБ го удряли в корема с крак и влачели за косата и само намесата на полицията го е спасила от по-сериозни травми. Младежът чакаше да бъде прегледан от лекар, тъй като имал болки в коремната област.

Вижте какво разказа за случилото се младежът пред медиите, докато чакаше лекарски преглед! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/cDch7Sl1yQA

Мутри на ГЕРБ пребиват протестъри на конференцията на Борисов днес! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. На това момче не са му чели приказката за чичо Пейо и магарето в детството и не знае, че не се казва „Дий!“ за проба. За псетата на Борисов командата НАБИЙ е била достатъчна за да го тръшнат и разтъркалят като футболна топка. Господин астрофизикът трябва да се съобразява, че това са гербери, а не научни работници.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.