Служител на НСО: Борисов сам си кани Проститутките в Резиденцията. По негово искане не се записват!

Премиерът Бойко Борисов обяви президента Румен Радев за поръчител на скандалните снимки от спалнята му и още по-скандалните запаси с неговия глас. Направи го по време на днешната си поредна безсмислена „инспекция“ с джипката – този път на АМ „Хемус“ край Търговище. Ето какво точно обясни министър-председателя:

„Човек, като обвинява другите, трябва да види и себе си какви ги върши. Аз съм обяснил как коварно на Радев хората, най-близкото му обкръжение, ме сготвиха по един много простичък начин. С една прекрасна госпожа, която в мое отсъствие дойде и нащрака всичко. Години наред са се готвили да ме ударят, чакали са сгоден момент. Но сгрешиха като пуснаха и клипа, в който е заснета спалнята ми, къщата, най-сервизните помещения. Снимано е в мое отсъствие. Ако, примерно, е имало пари, да кажат – кой държи така пари и злато при положение, че има каса. Това е една чудесна ченгеджийска операция и я проведоха отлично. Сега не случайно само Радев говори за тия шкафчета и записи. Защото са дело на неговото най- близко обкръжение и само на него му вършат работа тия неща“, заяви Борисов за Радев.

„И после за записите ми ще говори. Само че неговите записи, на които хъка и мъха и укрива, че е назначил жена си в МО, са направени със законни СРС. За мен случаят е приключен, взел съм си поуките. После майсторски започнаха да нареждат други неща, убийство на мавекенка в Гърция – пълна лъжа! И други неща, но за съжаление хората това запомнят“, оправда се Борисов.

В отчаян опит за отбрана днес Борисов хвърли безумни обвинения срещу президента Радев от АМ „Хемус“

Щяхме да таксуваме тия думи на Борисов като поредния му безсмислен брътвеж и жалък опит да се оправдае за записите с пачките и кюлчетата, ако само час по-късно не беше излязла нова доза гореща информация по темата: Служител от НСО проговори пред агенция „Фрог нюз“ и за псевдо-премиера стана още по-страховито. „Борисов сам си канеше проститутките в резиденцията и по негово искане не са записвани нито на влизане, нито на излизане от покоите му“, заяви охранителя.

Ето какво още каза той:

Премиерът Борисов сам си канеше проститутките в резиденция „Бояна“ и по негово настояване никоя от тях не беше записвана на влизане или излизане. Това разказа охранителя от НСО по повод днешното изказване на премиера, че президентът Румен Радев му пратил „прекрасна“ дама, която да го снима.

Това са глупости. Колкото е „лесен“ достъпа на външни лица в Министерски съвет, 100 пъти по-трудно е да влезеш в покоите на премиера, в спалнята му. Разни госпожици, които най-често той е представял като „журналистки“, го посещават – не само в резиденция „Бояна“, но и на други места. Идват по няколко пъти. И Борисов отлично знае, че тези жени не се проверяват или записват от охраната, защото той лично го е разпоредил. При него ходят и много други хора, които пак той не иска да се записват. „Значи Радев му пратил жена, а той взел, че я харесал, така ли“, шегува се държавният гард.

Днешните почти пълни самопризнания на Борисов за шкафчето и аудио записите коментира и политическия анализатор Осман Октай. Ето какво каза той:

Осман Октай:

С днешното си изказване премиерът Бойко Борисов призна, че всички скандални записи и снимки са автентични. Освен това той обяви президента Румен Радев за сутеньор. Премиерът признава, че е приел жена в спалнята си и знае коя е тя.

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Дори една дума от днешните обвинения на Борисов срещу Румен Радев да беше вярна, подчинените му служби и приятелска прокуратура щяха да извадят кадри от десетките охранителни камери в резиденция „Бояна“ и да направят президента на таратор. Но няма такива кадри и доказателства. Както няма доказателства и за твърденията на подчиненото му МВР, че протестите са платени.

По-обезпокоителното е, че премиерът знае отлично кога и коя жена го е снимала (сам си го призна днес), но се опитва да накисне държавния глава. Бързата намеса на психиатър или прокурор вече е повече от задължителна.

Иван Бакалов, журналист:

Борисов първо каза, че президентът го следил с дрон, сега пък госпожица от обкръжението на президента го снимала в спалнята. Е кой я пусна? И как е внесла пачки и злато, пък после ги и изнесла? И тази операция „госпожицата“ повторила няколко пъти от 2017 до 2019 г.? А аудио записите пак тя ли ги направи?

Борисов, като си казал А, трябва да кажеш и Б. Кажи й името на „госпожицата“. Нека службите ти я разпитат. Всичко може да се докаже. За всичко си има данни и доказателства. Охраната от НСО прекрасно знае кой влиза и излиза от резиденцията, а отвън записват и десетки камери.

Навремето Борисов истеряса, че Доган поръчал да го убият. Сега пък президентът му пратил някаква да го снима.

Не знам, какви хора са тия, дето взимат Борисов насериозно като премиер? Не е ли очевидно, че не само е неадекватен, ами има и психически проблеми.

Владо Береану, журналист:

Борисов вече е извън собствения си контрол и плещи глупост след глупост. Колкото повече лъже, толкова повече се оплита, но ще продължи да го прави,, защото проблемът му е ясен. Протестите все повече затягат примката около шията му. И действията му през последните седмици ясно показват почти животинския страх на Борисов от разследване, разкриване на престъпленията му и затвор. Днешните обяснения на Борисов подсказват, че всички тези записи, снимки и целия този материал, който излезе, са автентични. А теориите и оправданията му вече звучат налудничаво. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *