Слави Трифонов: Няма за какво да се Извинявам на Плевнелиев! Виж Цялото Интервю:

Слави реферНяма причина  да се извинявам на президента,  не виждам какво толкова се  е случило. Нито е незаконно, нито пък неморално!

Това каза в свое интервю по бТВ  Слави Трифонов по повод скандала със скъсаната снимка на президента Плевнелиев от сценариста Филип Станев.

Аз не съм толкова краен. Не ми хареса това, което направи Филип, обаче неговото държание и отношение си е негово право и негова лична позиция. Вие какво очаквахте, да скоча и да му издърпам ухото ли?

Трифонов отрече да е имало предварителна уговорка и заяви,  че не е знаел, че сценаристът му ще скъса снимката на президента в ефир. Филип Станев беше крайно ядосан заради провокацията на Плевнелиев, който даде три от въпросите на референдума на Шоуто на Слави на Конституционния съд.

Не разбирам наистина какво толкова се е случило, или е важно просто да се шуми! Когато преди три години демонстративно изгориха огромна снимка на Орешарски пред парламента, никой от никого не поиска да се извинява, никой никого не подведе под някаква отговорност, а тогава Орешарски беше премиер, каза Трифонов.

За едното деяние нямаше реакции, дори го показваха за пример по някои телевизии, а за случая с Филип се вдига шум, сякаш е направил престъпление. Сценаристите ми имат свобода, аз не съм цензор, нито пък съм им пъдар. Затова не искайте от мен да се извинявам на президент, когото самият аз не уважавам.

Слави бе категоричен, че няма да се кандидатира за президент и истерията около него е безсмислена, ровенето и компроматите – също.

Аз съм шоумен и ще си остана такъв, но това не ми пречи да имам гражданска позиция.

В България всеки референдум се спъва, слагат се хиляди пречки.

В Швейцария пък всичко се решава с референдуми. Време е да станем по-демократични, призова Дългия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/cVKY2ZQH7IE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *