Слави олекна с един милион евро

слави голСлавните дни на „Шоуто на Слави“ вече са останали дълбоко в миналото, констатираха зрители. Това показва рейтингът на предаването и липсата на рекламодатели в него.

Докато преди години водещи фирми се надпреварваха да рекламират в най-гледаното време, сега шоу-програмите са много, равномерно са разпръснати във всички телевизии, а кризата пък удари и самите фирми и по екрана гледаме само лекарства, прахове за пране, перапати срещу запек, памперси и някоя друга луканка.

Запознати с финансите на Дългия твърдят, че той губи годишно почти един милион евро от липсата на реклами и спонсори. Особено на спонсори, което доскоро финансираха турнетата му из цялата страна. Липсата на находчивост и инерцията сериозно е ударила екипа и сценаристите и хората все по-малко гледат еднотипното предаване и скучните гости малко преди полунощ. Те предпочитат риалити форматите, които успешно конкурират шоумена и са в същия часови пояс.

Поради липса на средства Трифонов ще остане без турне и тази година и виковете и по претъпканите стадиони ще са само мил спомен. Няма кой да спонсорира концертите, а цената на билетите не избива и наполовина разходите по транспортирането на екипа и оборудвнето и нощувките. Субсидията от телевизията към шоуто била орязана наполовина и това мигновено се отразило на атмосферата в предаването.

Имало даже идеи шоуто да бъде свалено от ефир, но от сантимент към него или може би заради твърдия петгодишен договор, то все още е в програмата, а през есента сцналистите се надяват да намерят някоя нова Крисия, която да върне рейтинга.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.