Слави вдига самолета с мед, вместо с виагра

Слави и МартинаСлави Трифонов изобщо няма проблеми с ерекцията, защото винаги  държи в хладилника си виагра. Той не я купува от  аптеката, а си е намерил  домашно производство.

До откритието той стигнал с мъжки разговори на ухо и съвети. Така стигнал до заключението, че няма по-добра виагра от пчелния мед и то не от кой да е мед, а от този, който  произвежда кларнетистът на „Ку-ку бенд“ Илия Илиев.  Двамата мъже лично се уверили във вълшебните свойства на този пчелен продукт и оттогава не се разделят с бурканчетата си.

За тази съществена  подробност от интимния си  живот Дългия се изпусна в ефира на шоуто си преди няколко дни. Повод да се стигне до заветното самопризнание беше импровизираната атака на шоумена към музикантите му.

Учиндолецът попита  дали и техните деца са наследили дарбите им. От дума на дума той неочаквано попита Илийката, щом и синът му се увлича по кларинета, започнал ли е да яде и мед като баща си. Щом свири на кларинет, значи вече е започнал да гони жените, а щом ги гони, значи му трябват повече сили, също като на баща му, направи умозаключение Дългия.  Вижте какво употребяваме ние с баща му, каза Слави и извади от джоба си бурканче мед, като разясни подробно в ефир магическите му свойства. И го нарече българската виагра.

Илийката се изчерви от срам, а шоуменът прибра бурканчето и смигна на зрителите.

Щом като Мартина не се оплаква,  значи еликсирът на Илийката наистина действа, казали зад кулисите музикантите, които явно имали проблеми и хукнали да питат Илиев по колко продава вълшебната виагра.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *