Славата Уби Азис! Получил Гърч от Мъка по Изгубените си Приятели!

Азис ПреславаИзоставен и самотен. Така се чувства в момента Азис.

Откакто се прослави в цял свят и му посветиха материал дори в „Ню Йорк таймс“, той се наду, заяви, че е велик, а приятелите не понесоха или славата му, или самочувствието, с което я демонстрираше наляво – надясно… И един по един се оттеглиха.

Аверите му коментирали помежду си, че Азо се е самозабравил, много е велик, с него не може да се говори и затова разредили обажданията си, а напоследък съвсем спрели да го търсят.

Самият той се наду като пуяк, заяви, че ще намали кръга на хората, с които контактува, отряза част от приятелите си, а сега те отрязаха него. И той се чувства нещастен.

Верните авери на Азис –  Преслава, Мария и Андреа вече стоят настрани от него.

Той пък отряза Николета Лозанова заради предателството й и излъчването на таен клип от собствения му телефон! Така, че към момента дамата не могат да се дишат. Преди спяха заедно и бяха първи приятелки, а сега се избягват и дори не си кимват, като се видят.

Софи Маринова също го изоставила, защото била прекалено заета с Гринго. Единствено Валери Божинов му се обаждал, но рядко, защото е в Сърбия.

„Стигнах дотам в самотата си, че получих гърч от мъка“, изповядва се певецът. Случи ми се една вечер, беше ми много зле. Случайно у нас беше останал да спи Ванко-1 и той ми се притече на помощ. Той е от малкото, които още са с мен. Искаше да вика линейка, но не му позволих.

Оправих се сам.

Особено сърдит съм на Преслава. Не само не ми се обажда, ами и пее „Хабиби“ по кръчмите. Като е толкова голяма певица, да си пее нейните песни, не моите“, казва ядосаният и депресиран Азис.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/YFAbHqd6Y_Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *