Скромно и семпло Габи и Иван отчетоха присъствие на Детската Евровизия

ГабриелаНашите дълго избирани участници в Детската Евровизия – Габриела Йорданова Иван Стоянов, успяха да вдигнат  на крака публиката на  „Арена Армеец”, но само дотолкова.

Двамата се появиха по жребий  под №13 и дали фаталният номер им поднесе лоша шега, или просто чуждестранните участници бяха много по-добри и много по-подготвени, не стана ясно. Децата си изпяха песента добре, но не толкова, че да впечатлят журито от всички държави. Габриела беше или превъзбудена, или притеснена, но не показа кой знае какви качества, а шумното поемане на дъх през микрофона, отекваше в цялата зала. малко по-добре се представи Иван, но той се появи в края на песента.

Когато водещата на шоуто Поли Генова обяви изпълнението на нашите участници, публиката развя  стотици български знамена. Но те постепенно клюмнаха, когато започна обявяването на резултатите. Само три страни дадоха подкрепата си за България и само една я постави на първо място. Останалите подкрепяха най-много Малта, Армения, Беларус и дори Албания.

Така българският дует зае девето място в конкурса и то само защото бяхме домакини. За съжаление Габи не притежава нито гласа на Крисия, нито чара и харизмата й.

Иначе организацията на шоуто беше повече от перфектна, България даде всичко от себе си да го направи добре и го направи. За което похвала заслужават БНТ, фирмата на Слави и Поли Генова, която водеше цялата церемония на английски. Концертът се проведе и при драконови мерки за охрана на фона на терористичните актове в Европа.

https://youtu.be/kEChXYDwxBw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *