Скот Ритър: Зеленски е вече най-маловажният лидер в света. Скоро западните медии ще обсъждат единствено бляскавата победа на Русия над Украйна

„Ако Тръмп успее да спечели изборите през ноември, а тук има една забележка, той все още няма да е президент на САЩ до встъпването си в длъжност през януари 2025 г., обзалагам се, че по това време Зеленски вече няма да е президент на Украйна. Обзалагам се, че към онзи момент военния конфликт ще е приключил отдавна.“

Това заяви бившият офицер от морската пехота на САЩ Скот Ритър в свое медийно участие по темата за конфликта в Украйна.

Сигурен съм на 100 процента, че само след една година войната ще е напълно забравена в западните медии. Никой няма да обсъжда конфликта на Украйна с Русия. Всички ще говорят за бляскавата победа на Русия над Украйна и за напредъка на руската армия по денацификацията на страната, която вече ще е окупирала нейната територия„, категоричен е Скот Ритър.

Бившият инспектор по оръжията към ООН и офицер от морската пехота добавя още „Изключителна глупост… Зеленски осъзнава, че е загубил подкрепата на Запада. В момента той е най-маловажният лидер в света. Никой не отговаря на обажданията му. Никой не му обръща внимание. Затова отчаяно се опитва да направи нещо, с което да върне интереса на Запада към режима си и това да му върне илюзията, че е значим. Но вече никой на Запад не го иска. Зеленски просто не разбира как работи западната политическа, икономическа и военна машина“

В заключение Скот Ритър добавя: „Той (Зеленски) е изправен пред сериозни проблеми в страната си. Там се е очертал дълбок разрив между гражданските и военните власти: генерал Залужний иска главата на Зеленски и обратното. Зеленски подготвя чистка в редиците на армията, за да отстрани Залужний. Упорито се говори, че Залужний подготвя преврат. Самият Зеленски го потвърди с превантивното си изказване за готвения му Майдан-3 от Русия“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Това не е съвсем вярно, Зеленски и приближени около него, се опитват да организират „Майдан 3“, за да сложат отново същите марионетки или марионетки на Зеленски, но ги усетиха. Ето как стоят нещата:

    „В Госдуме заявили, что Зеленский сам подготовил почву для «Майдана-3»
    Депутат Госдумы от крымского региона Михаил Шеремет заявил, что Владимир Зеленский сам подготовил почву на Украине для «Майдана-3».

    Ранее Bloomberg сообщил, что Зеленский опасается, что на Украине готовится новый «майдан». В попытках «посеять хаос», организовать кампанию по дезинформации «Майдан-3» и сместить его с поста Зеленский обвинил Россию.

    «Зеленский сам подготовил почву для „Майдана-3”, и Россия здесь ни при чем. Он умудрился за короткий отведенный срок сделать то, что не смогли его предшественники, — ввергнуть страну в хаос и руину, а также отправить на верную смерть весь цвет нации. Зеленский — это кровавый диктатор, которого украинский народ снесет», — сказал Шеремет.

    Депутат подчеркнул, что для того, чтобы спасти Украину, ее народу нужно сначала «скинуть губительное ярмо», которое насаждали извне после госпереворотов в 2004 и 2014 году.

    «Чем быстрее украинский народ свергнет обезумевшего Зеленского, вцепившегося как спрут в страну своей демонической властью и уничтожающего без разбору своих или чужих, ради собственного благополучия, тем больше шансов сохранить оставшееся население многострадальной Украины и вернуть мир и согласие на ее землю», — заявил депутат.“

    Источник: https://rusvesna.su/news/1700404565

  2. Това не е точно така, Зеленски и приближените му, сами организират уж преврат и „Майдан 3“, за да спасят положението, но ги усетиха.
    Ето линка с подробности: „В Госдуме заявили, что Зеленский сам подготовил почву для «Майдана-3»“ ,
    https://rusvesna.su/news/1700404565
    Актьор! Няма да мине номера!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.