Синът на Илиян стана мъж на една годинка

Илиан синПланета ТВ показа ексклузивни кадри от шареното празненство за първия рожден ден на на сина на Илиян – Ицко.

На пищното детско парти присъстваха само роднини и приятели на семейството, а хлапето  получи цял куп подаръци множество подаръци и пожелания за здраве, късмет и щастливо детство.

“Искаме да е здрав, весел  и много щастлив”, споделиха усмихнато родителите Камелия и Илиян.

Те са категорични, че малкият Ицко, който е кръстен на бащата на фолкаджията,  е изключително музикален, но с какво ще се занимава като порастне, предпочитат той сам да избере. Няма да го насилваме като други подители и да го караме да ходи на танци, балет, уроци по пиано и езикови курсове още по памперс.

Много бихме се радвали, ако поиска  да стане музикант, но засега само тресе дупе, като чуе някоя песен, а това не е достатъчно доказателство има ли талант в музиката или не. Нека сам   избере пътя си и професията и тя да бъде такава, която ще го удовлетворява и там би бил най-добър”, допълва Илиян.

Камелия пък разкри, че съпругът й  е станал изключително отговорен и грижовен, приключил е изцяло с ергенския живот и безкрайните запои по дискотеки с приятели и тя спокойно може да разчита на него за отглеждането на сина им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/g_NP9TOfDio

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *