САЩ НЕ СА КАЦАЛИ НА ЛУНАТА нито веднъж от 6-те пъти, за които твърдят! Ето доказателствата за Измамата:

Точно преди 50 години американците съобщиха с фанфари, че са реализирали най-великия космически подвиг и от тогава „кацнаха“ на Луната общо 6 пъти. Последно през 73-та година, след което лунните воаяжи потънаха в забвение.

От тогава до края на 80-те години САЩ не изпратиха на Луната дори един луноход.

Програмите с пилоти до Луната изчезнаха напълно от обществена дискусия. За да се стигне до сегашния пълен скептицизъм и тотално отричане на твърденията, че някой някога е кацал, камоли да се е разхождал по Луната. Днес няма мислещ човек, който да не знае, че цялата програма на американското кацане на Луната беше една огромна измама и програмирана пропагандна илюзия за масите.

Заговорът на мълчанието беше разбит. Някои от американските астронавти си признаха лъжата. Други бяха убити преди да го направят, в това число и Нийл Армстронг. Вероятно и режисьорът Стенли Кубрик, който засне мултифилмите в холивудско студио, на Земята, също е бил ликвидиран, за да не проговори. Все пак преди смъртта си Кубрик успя да направи самопризнания, че е фалшифицирал кацанията, и че такива полети никога не е имало.

Но преди 50 години американците имаха крещяща нужда от повдигане духа на нацията, те задължително трябваше да представят на народа си нещо, с което да се гордее. През 1963 г. американския народ беше затънал в крещяща духовна криза. В тази година когато „дълбоката държава“ уби последният истински президент – Джон Кенеди. Тогава това беше една нация, разбита от социални вълнения, сегрегация и наркомания. Цяло поколение бе лишено от права. Страната беше въвлечена във войната във Виетнам. САЩ се нуждаеха от някакъв тласък на духа.

И мозъчните им тръстове съчиниха Великата лунна измама в холивудските студия на Земята. Разбира се, ЦРУ не бяха предвидили, че десетилетия по-късно цифровите изображения с висока резолюция ще разконспирират фалшивите им „лунни“ филми като пълни ментета. По това време телевизията беше само 400 линии от черно-бяло, а фотосите във вестниците бяха с ниско качество, съставени от черни точки. Тези фалшификати бяха достатъчно добри за технологията на онова време, не на последно място, защото НАСА ограничаваше отразяването на „кацането“ на Аполо и показваше предварително записан филм на фалшиво кацане с ниско качество.

Но и тогава, преди 50 години, се намериха хора, които разбиха лунната конспирация на пух и прах, като посочиха нейните слабости, абсолютно невъзможни за реализация детайли и колосална лъжливост.

Ставаше дума за сложната схема на полета и неговите етапи, които в своята последователност бяха абсолютно нереализуеми, даже на теория. А вероятността тези полети да са се състояли клони към абсолютната нула.

Каква беше схемата на шестте полета на Аполо до Луната и обратно:

  • старт на ракетата-носител „Сатурн-5“;
  • излизане в околоземна орбита;
  • полет на опорната околоземна орбита;
  • изпълнение на маневра за ускорение към Луната;
  • полет до Луната;
  • откачване на командния модул;
  • стиковане на командния модул от другата страна;
  • откачване на третата степен на „Сатурн-5“;
  • изпълнение на маневра за влизане в орбита на Луната;
  • откачване на командния модул;
  • извършване на маневра за намаляване на скоростта, за слизане от орбитата на Луната;
  • меко прилуняване;
  • излизане и пребиваване на повърхността на Луната на двама астронавти;
  • старт от повърхността на Луната;
  • излизане на орбитата около Луната;
  • търсене, среща и скачване с командния модул;
  • прехвърляне на екипажа в командния модул и неговото разкачване;
  • изпълнение на маневра за ускорение към Земята;
  • полет към Земята;
  • разкачване на спускателния апарат;
  • навлизане в атмосферата на Земята;
  • меко кацане.

Буквално за всеки от гореописаните 13 етапа присъдата е „невъзможен за реализация“. Това означава, че крайният успех на всяка мисия от гледна точка на теорията на надеждността е бил нулев. Така е и до днес.

Няма начин да са кацнали на луната. No way! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ГАЛЕРИЯ СНИМКОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

7 коментара

  1. Е е нужно да вярваш или не. Нужно е да ПОМИСЛИШ! Ако американците бяха осъществили кацане на Луната в онези времена на примитивни технологии, колко ли днес това ще е много по-лесно?! Но няма лунни посещения! Въпреки присъщия предприемчив дух за туристически бизнес на американците – няма полети до Луната. Значи не може да се осъществи такъв полет! Желязна логика, нали?

  2. НЕ е нужно да вярваш или не. Нужно е да ПОМИСЛИШ! Ако американците бяха осъществили кацане на Луната в онези времена с примитивни технологии, колко ли днес това ще е много по-лесно?! Но няма лунни посещения! Въпреки присъщия предприемчив дух за туристически бизнес на американците – няма полети до Луната. Значи не може да се осъществи такъв полет! Желязна логика, нали?

  3. В цялата тая история прави впечатление и още нещо. Преди време, беше скоро, обявиха, че са „загубили“ цялата документация за полетите, това чертежи, планове, сметки и т.н., което според мен е недопустимо! Ще постигнеш нещо, което те кара да се гордееш и хоп – губиш всичко по непонятен начин. Ми не сме в 19 век, дявол да го вземе. Подобни документи и прочие се пазят в архиви и на всевъзможни други носители и изведнъж обявяваш, че си ги загубил…Та, от там започва да мирише тази история. Още повече, че холандски учени казаха, че американците са им пробутали фалшификати на лунни образци…Та така…

  4. Стига с тия пинизи,че американците не са стъпвали на луната.Всички мисии от Аполо 11 до Аполо 17 бяха успешни с кацане на Луната с изключение на Аполо 13.Едуин Олдрин от Аполо 11 е жив и здрав до днес.Армстронг никой не го е убивал.Почина от естествена смърт от напреднала възраст.
    Някои направиха доста пари от пасквила,че никога американци не са стъпвали на Луната.

  5. Така е Хамериханците никогиш не са стъпнували на месечината и земята е плоска,факт,рушняците го казаа.

  6. Ето,радвайте се дебилите на които се крепи днешният свят в лицето на Дедо Йоцо и най-вече Пиниза се обадиха,в защита на „лунните мисии“,и тези „лунни мисии“ ,създадоха лунните МИСИРКИ,като Дедо Йоцо и Пиниза.Да са ни честити!

  7. Най-голямата лъжа на ХХ век е че американците са стъпвали на луната. СССР първи е стъпил на луната, но не с човешки крак, а с луноход. Има го /лунохода/ изложен във фойето на РКИЦ на ул.Шипка. Нещо повече, те /СССР/ първи са направили снимки на обратната /невидимата/ страна на луната. Когато си взриви поредното американско Ароло с 8 дущи на борда пред очите на цял свят, те започноха да изролзват руски кораби за скочване с МКС.Когато фактите говорят, боговете мълчат.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *