САТАНИЗМЪТ върви напред. На Запад се появи нова мода сред децата – “ТЕРИАНСТВО”!

Явно наличието на над 100 джендъра вече не е достатъчно, за да покрива “нуждите” от още и още индивидуални свободи на западните младежи и девойки. От друга страна – явно джендъризацията не е достатъчна силна за изпълнение плановете на глобалните гурута по доунищожаването на всичко човешко и нормално. На тях им трябват абсолютно преформатирани човеци. Новата мода се казва терианство или терианизъм.

Терминът „терианец“ се отнася за хора, които се идентифицират като животни. Както при социалния пол мъж може да се идентифицира с жена и обратно, така при терианството човек може да се идентифицира като лисица или сърна. Видовете животни, с които терианците се идентифицират, се наричат ​​териотип. За определяне на състоянието на такива деца, някои “учени” използват термина „видова дисфория“. Това е подобно на половата дисфория при тези, които са родени от един пол, а усещат, че са от друг, един вид – родени са в чуждо тяло. Терианците по същия начин усещали, че живеят в тялото на своя териотип.

На снимката: Сбирка на млади терианци

Наскоро в YouTube се появи интервю с английска майка, която описва как 13 годишната и дъщеря се опитва да живее като лисица. „Тя носи маска и опашка и има канал в който скача наоколо като лисица с къси панталонки“. Освен това момичето вече е успяло да превърне и деветгодишната си сестра в терианка. Малката, обаче, се усещала като жираф. Учители в английски училища се оплакват, че вече има цели класове, в които децата се самоопределят като кучета, зайци, коне или змии. Те се държат постоянно като животни и са облечени в такива костюми. Например, някой, чийто териотип е жаба, може да се чувства най-пълноценен, когато подскача наоколо и кряка, докато някой, чийто теротип е пингвин, може да се чувства най-комфортно да се клати и да се сгуши с любимите си хора за да търси топлина, вълците вият, а конете пръхтят и препускат…

Като цяло терианството се причислява към “другите идентичности”- otherkin. Там има всякакви възможности за “различност”. Младият човек може да се идентифицира като същество от естествения свят , митологията или популярната култура, като извънземни, ангели , демони , дракони, елфи, феи, или измислени герои. По-редки са тези, които се идентифицират като растения, машини , концепции или природни явления като метеорологични системи!!!

Субкултурата на терианците е много близо до тази на вампирите. Има уникални видове терианци, като политерианци (които се идентифицират като множество животински видове) и палеотерианци (които се идентифицират като изчезнали животни). Накрая ще добавя, че тази нова лудост е поредно доказателство за Сатанистката същност на съвременните западни цивилизационни учители. Издигането в култ на индивидуализма вече дотолкова е завладяло народите, че се търсят всякакви методи и начини отделната личност да изпъкне, да е нещо различно от другите, да е номер едно.

Разбира се, най-потърпевши са децата, защото най-лесно се поддават на моди и внушения. Така е с всичките днешни “моди” – джендърите, смяната на пола, еднополовите връзки, пиърсинга, татуировките, силиконовите импланти, веганството и какво ли още не… Най-важното е да си различен, тръбят цивилизационните учители. Конкретно терианството е дори крачка напред, защото то подчертава допълнително и животинската същност на човека.

У нас тази поредна гадост още не е дошла, но със сигурност скоро ще дойде. Има кой да ни я натресе и скоро в София и големите градове ще плъзнат деца, които подскачат по улиците като антилопи или мучат като крави. Е, какво пък толкова, ще кажат някои либерално мислещи българи. Нека всеки се усеща както си иска! Обаче те отново грешат, както грешат и за джендъра. Защото в тези моди е замесен дяволът, без значение дали либерално мислещите вярват в него. Дяволът отдавна се опитва да ни докаже, че не сме Божии чеда, а сме най-обикновени животни, произлезли от животни и че няма никакъв Бог, а всичко се е случило случайно, чрез еволюционно самоподреждане на хаоса. Защото дяволската цел е унищожение на Божието творение човек – първо духовно и после материално. И с мъка в сърцето трябва да признаем, че засега се справя доста успешно с изпълнението на целта си.

Автор: Иван Спирдонов

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Последният стадий на капитализма, съсредоточаване на богатството в малък процент хора, хората като цяло са излишно бреме за държавата, тя все повече свива функциите си, а те са посветени на добруването на хората. Да се разчовечат хората по всякакви начини, първо, за да им се отклони мисленето от огромните проблеми, които предстоят, второ така се чувстват “обект на внимание” и “важни”. Не са ценни вече за никого по никакъв начин, скоро голяма част ще са излишни, няма да имат работа и нека вниманието им е заето с това кой вид котка ще е днес и ако е куче как да лае.

  2. Нищо ново под слънцето. Малаките измислили секса, а римляните го подобрили, като прибавили и … животни. Сега, в съвремието, с конска фъшкия, кучи лай и маймунски рев просто отиваме…. в историята.

  3. Естествено е да ни налазва сатанизма, нали шебека населяващ българската територия се отказва от Бог и е прозападен безродник.
    Какво друго да има освен поданици на рогатия?
    От ден на ден ще стават все по-тъпи и ще ни тормозят все повече тези адови изчадия, които само пъкъла ще излекува.

  4. Скоро имаше статия , ловци отстреляли мъж облечен като елен :)))

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *