Сано и Нели вдигат сватба шест години по-късно

СаноПредложих брак на Нели още в началото на годината, тя се съгласи, но имахме прекалено много ангажименти. Аз в Къртицата, тя в Денсинг старс. Сега, като свърши и нейното риалити сериозно ще помислим за сватбата, каза чаровният актьор Сано.

Той призна, че към това го подтиквала и дъщеря им Ава, която невинно го попитала: „А сега като видя как хубаво танцува мама, ще се ожениш ли за нея?“ Ще ме извинават децата, но няма да се оженя за майка им заради тях, а заради нея, защото много я обичам, заяви актьорът.

Среброто си призна, че цели три месеца в Къртицата мислил само за това. Той не очаквал, че толкова силно и отчаяно ще му липсват близките му и особено Нели. Чак тогава осъзнал много неща, имал прекалено много време да разсъждава над живота си и като гледал драмите на околните, разбрал, че е непоправим и неповторим щастливец. Имах си всичко – красива жена,  добри деца и реших да направя всичко да бъде изрядно и по документи. За да са сигурни в мен. Аз в тях съм сигурен, обясни той.

Като излязъл от затвора си в риалитито, първо го обхванала егоистичната мисъл да си прибере Нели вкъщи и двамата да се радват на любовта си. Когато обаче отишъл в залата и видял колко труд е положила да стигне до полуфинал и колко добре танцува, сърце не му дало да я спре. Тя е горда, че на 40 години танцува толкова леко и толкова красиво. Носи се като пеперудка по дансинга. Как да я спра? Живот и здраве, като свърши предаването ще заминем някъде само двамата, зарича се той.

Имам прекрасна жена и се гордея. И много добри деца ми се паднаха. Какво повече може да иска човек от този живот, попита актьорът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ymH-_BKN4ss

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *