РУСИЯ към САЩ и ЕС: НЯМА да ПОЗВОЛИМ да унищожите СЛАВЯНСКИТЕ страни на Балканите!

Флагманът на славянския свят, велика и могъща РУСИЯ,  предупреди остро и КАТЕГОРИЧНО  САЩ и ЕС, че НЯМА да ТЪРПИ  никакви опити да бъдат унищожени славянските страни на Балканите.

Деструктивните действия на Запада, които целят да разкъсат и унищожат малка, но горда Македония, срещат РЕШИТЕЛЕН отпор, както от македонците, така и от Руската федерация.

Министерството на външните работи на Русия ПРЕДУПРЕДИ САЩ и ЕС да ПРЕКРАТЯТ НЕЗАБАВНО всякакво външно вмешателство във вътрешните работи на Република Македония.

Руското външно министерство определи случващото се в малката славянска страна като опит за ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ, осъществен с помощта на Вашингтон и Брюксел.

Социал-демократическият съюз на Зоран Заев, в който влизат и трите албански етнически партии, чрез ГРУБО НАРУШЕНИЕ на Конституцията, разигра фарс, наречен „избиране на председател на парламента“.

За такъв „председател“ бе „избран“ етническия албанец Талат Джафери, който е бивш полеви командир от проалбанската „Народна освободителна армия“. Тоест Талат Джафери е ислямски джихадист, когото Запада се опита да пробута за председател на македонския парламент.

МВнР на Русия отбелязва многозначителния факт, че ВЕДНАГА след така наречения „избор“ на Джафери, ОФИЦИАЛНИТЕ представители на Евросъюза и САЩ, в един глас приветстваха избора на ислямисткия радикал Талат Джафери за председател на най-висшия орган на властта в Македония.

С други думи, продължава Руското външно министерство, такава „мълниеносна координирана реакция на Запада е свидетелство, че събитията в Македония са предварително планирани от ЦРУ и Брюксел“. И че ГЛАВНАТА ПРИЧИНА за острата криза в страната е „ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРУБОТО ЗАПАДНО вмешателство в решенията и действията на суверенна Македония.

МОСКВА ПРЕДУПРЕЖДАВА, че по-нататъчните опити да се разпокъса и видоизмени страната, на основата на така наречената „Тиранска платформа“, са обречени на ПЪЛЕН ПРОВАЛ.

Защото „Тиранската платформа“ изисква ултимативно от македонския парламент да ПРОМЕНИ Конституцията. Да създаде Албанска автономия. Да признае албанския език за втори официален. И да бъдат пренебрегнати македонските държавни символи в териториите, населени с албанци. Тоест държавата Македония да изчезне и да бъде заменена с кантони.

Такива искания не само, че не могат да бъдат приети, но те и  бяха категорично отхвърлени от достойния македонски президент Георге Иванов.

 Нещо повече. По Конституция те са забранени, защото разрушават унитарния характер на държавата. И инициаторите им, като Зоран Заев и Талат Джафери подлежат на съдебно преследване и затвор за антидържавна дейност, осъществявана в най-висшия законодателен орган на страната.

На този фон, много смешни и жалки изглеждат коварните опити на Запада и неговите български послушници, по стар свой навик, да прехвърлят отговорността за събитията в съседна Македония на Руската федерация.

Истината, обаче е съвсем друга. Руската федерация е последната държава, която има интерес от дестабилизацията на славянска Македония. Както и на която и да било славянска държава на Балканите. По простата причина, че именно славянските страни са единствената опора на Русия в Балканския регион. И точно тях Запада се опитва да дестабилизира, разпокъса и унищожи в икономическо и военно отношение.

Има и друго. Нека попитаме: „Под чие давление бе  разпокъсана бивша Югославия?  Кой  бомбардира и унищожи стотици предприятия и транспортни възли в Сърбия и уби хиляди невинни хора? Кой създаде „държавата“ Косово и я натъпка с американски оръжия и ислямски радикали? Кой създаде и въоръжи джихадистите от Ал Кайда и Ислямска държава? И малките деца вече знаят, че това са САЩ, ЕС и НАТО!

Същите тези покровители на ислямския джихадизъм САЩ и ЕС,  сега вилнеят в Македония в опит да я унищожат, чрез своите ислямистки маши.

Това са истинските виновници. А нашите пишман политици от рода на Ангел Джамбазки ПОЗОРНО се мъчат да обвинят Русия. И продължават да кудкудякат, че „решението“ трябвало да се търси в рамките на ЕС и НАТО. Ами че нали точно тези „организации“ се опитват да унищожат страната преди още да е влязла в тях?!

А какво ли я чака Македония, ако все пак сглупи като нас, да влезе в тези глобалистки съюзи?! Да се надяваме, че тамошните политици ще имат повече родолюбие и по-малко алчност от нашите „държавници“, които убиват страната и народа ни по заповед на Вашингтон и Брюксел.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *