Румяна Ченалова: За 2 месеца Българите направихме ЛЪВСКИ СКОК КЪМ СВОБОДАТА и ще си я ИЗВОЮВАМЕ!

От 2015 до 2017 г. съм изпращала множество писма до ЕС, ЕК, Европейския съвет и Съвета на ЕС. Разполагам и с обратните разписки, потвърждаващи, че са получени от посолствата на държавите – членки на ЕС в София.

Писала съм ги за да осведомя Евро-бюрократите за тъгната реалност в България, където Хунтата ГЕРБ ежедневно погазва принципите на демокрацията и разгражда правовата държава.

На изпратените от мен 6 молби и писма, получих 2 формални отговора.
В едно от писмата поисках откриване на процедура срещу управляващите в България  по чл.7 ДЕС поради тежко и продължително рушене на ценностите, посочени в чл.2 от Хартата за правата на ЕС.
Един самотен глас, който естествено нямаше как да постигне резултат.
Вместо Европа, ми отговориха Борисов и Цацаров – с канонада от тежки административни репресии, най-малката от които беше отстраняването ми от работа.

Днес обаче Европа беше принудена да отвори очите и ушите си за безобразното погазване на човешките права в България, за мракобесното управление на Борисов, за корупцията, бедността, окованото във вериги слово, за репресиите срещу инакомислещите.

Това стана възможно благодарение на двумесечната непреклонност на българския народ, който най-сетне излезе от мрака на страха и от зоната си на комфорт. Случи се и благодарение на усилията на достойни български евродепутати, които направиха нужното да се разбере истината за България, за лъжите на Борисов, за кражбите, насилието и потъпкването на човешките права.

Едно е сигурно: Европа вече знае какви ужасии върши властта на ГЕРБ в България.

Кога обаче лидерите на държавите- членки- ЕС , СЕ , ЕК и посолствата ще реагират?
Кога ще отворят не само очите и ушите, но и устите си за диктаторския режим на Борисов?
И докога с мълчанието си ще крепят позорното управление на ГЕРБ докато пред очите им умира една велика държава. Най-старата европейска държава България. Мълчанието на ЕС за престъпленията на диктатора Борисов е форма на съучастие и знак за съпричастност на ЕС към тъмните му афери.

Истината е, че Борисов пренесе модела „Кой“ и в не по-малко корумпирания Европейски съюз, който се оказа благодатна почва за мафиотските му крадливи схеми. И в структурите на ЕС има хора, обвързани от принципите на омертата, защитавали Борисов не по принципни съображения. Но идва времето, когато всеки ще понесе отговорността си, начело с Юнкер, който скри от Европа стотици сигнали за корупцията в България.

Време е истината за България не само да бъде подложена на обсъждане в Европарламента, но и лидерите на държавите – членки, Съвета на Европа, Европейския съвет, Европейската комисия, посланиците в София да излязат от ступора си. И да започнат обсъждания не само за бъдещето на България, но и по отношение на прогнилия от корупция и аморалност Европейски съюз. Защото такъв, какъвто е в момента, той няма никакво бъдеще, а България няма и не трябва да има място в него. 11 години българския народ мизерстваше, умираше, живееше в страх и отчаяние, за да плаща България на Борисов членството си в същият този Евросъюз, за да може преторианската му шайка най-нагло да краде евро фондовете за себе си и банкянския Главатар, за да богатеят олигарсите на ГЕРБ, чиновниците и политиците им. Стига толкова. Време е за революция!

В България царят отдавна е гол, дами и господа европейци и никоя лъжа повече не е в състояние да го скрие!
От вас зависи дали и колко ще ви уважаваме, защото евролидер не е титла, а качество, което трябва да се заслужи!

През последните 2 месеце, ние, българският народ, направихме не крачка, а лъвски скок към свободата и ще си я извоюваме! Със или без вашата подкрепа.

Достойните сред вас вече застанаха рамо до рамо с българския народ и ние никога няма да го забравим!
А колкото до останалите – не бъдете просто европейци, а хора с достойнство и чест! Skandalno.net

Автор: Румяна Ченалова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. БЛАГОДАРИМ ТИ РУМЯНА ИМАШ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *