Румен Радев е КОШМАРЪТ на ГЕРБ! Скоро ще ги УНИЩОЖИ! Ето как Президентът МАЧКА шайката на Бойко:

Президентът Румен Радев отвърна по категоричен начин на канонадата от атаки на ГЕРБ през последните месеци, с които Бойковата шайка цели да го дискредитира.

„Това е режисирана кампания и тя не е първата. Има политици, които водят война с българската държавност“. Така президентът коментира неспирните атаки срещу себе си от страна на Цветан Цветанов.

В истеричните си жалки опити да очерни Президента, Цветанов стигна дъното, обвинявайки Радев, че поискал незабавното излизане на България от ЕС и НАТО. А повод за лъжливото му обвинение стана декларация на президентството, в която се казва, че ударите по Сирия от 14 април не са били разрешени от на Съвета за сигурност на ООН и следователно са незаконни.

„Какви европейци са тези политици, след като допуснаха корупцията, бедността и несправедливостта да се превърнат във визитна картичка на страната ни?“, заяви още Румен Радев. Думите му са директно обвинение срещу 10-годишното управление на Бойко Борисов и ГЕРБ. Факт е – От 28-мата най-развита държава в света по соц.-а, която произвеждаше дори совалки, днес сме се превърнали в най- корумпираната и бедна страна в Европа, която не е в състояние да произведе дори един гвоздей. Доходите ни не растат, а напротив – намаляват! Всеки го усеща по джоба си, независимо от лъжите как хубаво живеем и богатеем, с които ни заливат от сутрин до вечер слугинските медии на ГЕРБ и други чужди централи.

Президентът Радев не пропусна да иронизира и главатаря на корумпираната гербаджийска шайка Бойко Борисов. Миналата седмица Премиерът обяви, че щял да изпрати министрите си да запознаят държавния глава с дейността си. На което Радев отвърна: „Щом премиерът счита, че някой друг трябва да контролира министрите му, нека инициира съответните промени в Конституцията“.

Очевидно е, че Бойко Борисов и ГЕРБ са изпаднали в амок от презрително хвърлената в лицата им президентска ръкавица. Защото те правилно тълкуват поведението на Радев. Да, Президентът е готов да продължи политическата си кариера, като оглави своя партия.

Ето това е най- страшното за ГЕРБ! Румен Радев е политикът с най- висок рейтинг през последната година. И ако направи своя политическа партия, още на първите избори ще запрати ГЕРБ в девета глуха. Затова са и бесните атаки на бившето ДС-ченге Цветан Цветанов, на когото Бойко Борисов е поръчал да не спира с плювните срещу Радев. Защото дори да са явни лъжи, във времето те ще подкопават и хвърлят сянка върху имиджа на Президента.
Образно казано, ГЕРБ в момента хвърлят камъчета в гьола, за да опръскат с кал Радев. Не особено сложна, но достатъчно ефективна тактика: Народът трябва да започне да свързва президента с някакъв негативизъм. Методът е разработка на американските пиари на ГЕРБ, които са пределно наясно с тези похвати.

„На Цецо му е поставена задача да контролира Румен Радев и той мине се, не мине – изцепи нещо“, разкри преди дни бившият вътрешен министър Румен Петков. И добави, че такива задачи Цветанов изпълнявал и докато работил за 7- ми отдел на Държавна сигурност. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

12 коментара

  1. Хахаа…. Това е ТЕАТЪР, бе, режисиран от посолството на Щатите! И двамата, Борисов и Радев, са креатури на Кравария! Тълпата иска хляб и зрелища. Колкото по-малко е хлябът, толкова повече са зрелищата!

  2. В достойния ни Президент Румен Радев ни е надеждата! Цвъки, а и никой друг не може да го опетни!

  3. 2 500 000 ЧОВЕКА ГЛАСУВАХА ЗА РАДЕВ.АЗ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ.В НЕГО МИ Е ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ.ПОЛОЖЕНИЕТО Е НЕПОНОСИМО.ШАЙКАТА МАЧКА ВСЕКИ ,КОЙТО НЕ Е С ТЯХ.АКО СКОРО НЕ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ПОЛОЖИТЕЛНО ,ЩЕ СЕ МАХАМ ОТ ЯМАТА В КОЯТО ШАЙКАТА ПРЕВЪРНА ТАТКОВИНАТА.И МЕТАЧ НА УЛИЦИ ДА СТАНА НАВЪН ,ЩЕ Е ПО ДОБРЕ ОТ ТУК.А ИМАЙТЕ ПРЕДВИД ,ЧЕ СЪМ МАГИСТЪР ПО БИЗНЕС АДМИНИСТРАЦИЯ ОТ БАН.ТУК ВСЯКА НАДЕЖДА ОСТАВЕТЕ.

  4. г-н Румен Радев ….
    Ако създадете нова партия,всички от нашата
    махала гласуваме за Вас.
    Убеден съм че всички нормални българи
    ще бъдат за един високо ерудиран и мислещ
    за народа и държавата си политик.
    Българите са нация ,които трябва да са водени
    от политик ,като нашия Президент г-н Румен Радев.

  5. По всичко личи, че Радев който е против корупцията е честен политик. Дали обаче ще успее, да постигне своите цели? Това зависи преди всичко от Европа. Ако интересът на Европа е, България да се запази икономически на нивото на което е била, тя никога нямаше да позволи на крадците и мошениците да ограбят и разрушат страната ни. Така че, Радев ще трябва да се пребори не само с Бойко, но с Европа и Америка. Това ще е много трудна задача дори и да създаде своя партия. Без помощ от Русия, не виждам това как може да стане.

  6. Аз също вярвам в президента Радев и го подкрепям.Но,за да направи нещо,около него трябва да има предани, честни и силни хора.Дано да има такова обкръжение.

  7. Не разбирам онези, които пренебрегнаха профрсор Андрей Пантев, и гласуваха за Цв.Цв. Странно е поведението на така наречения служител на 7-ми отдел ДС. Арогантен, злобен като домашна помощница(слугиня)по отношение на Президента на България. Цвъки не се сдържа, трябва да стане Премиер, защото хамериканците му обещават това. Горко ни с такъв управник, който е роб на щенията си.

  8. Президентът ни Румен Радев е гордостта на България. Изключително ерудиран и честен Човек, ще се справи! Вярваме му и го подкрепяме!

  9. Във всичко подкрепям Румен Радев, но не подкрепям идеята за нова партия. Е, колко още партии еднодневки да има в България? То не бяха партии на Мария Капон, Фори Светулката, Тодор Славков, Симеон Сакскобурготски, Бойко Борисов, Христо Иванов, Георги Първанов, Татяна Дончева, Георги Кадиев и много други. Няма да стигнат хора.

  10. Уважаеми Господин Радев.
    Моля ви бъдете като Путин. Което значи:
    Мислете само за Вашата / Нашата държава и народ. Всички останали са ЧУЖДИ. Руснаците са НАША плът, кръв и вяра. Бъдещето на България е само с тях.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *