Рекорд! Два милиона лева за хонорари и декори във ВИП Брадър

БрадърчоЦели два милиона са изразходили продуцентите на ВИП Брадър, за да направят сезона на предаването блестящ. 

Само строежа и обзавеждането на Къщата струват половин милион, защото копирало партийна резиденция от миналото с много килими и тежки картини, както и вещи, които са се ползвали преди 40 години.

Отделно са направени много солени застраховки на участниците, за да се гарантира сигурността им докато са в Къщата и  по време на мисиите, които пък няма да са кой знае колко трудни. Предпазната мярка се наложила заради зачестилите случаи на различни по степен контузии на  випове в родни шоута и сега всички вече няма да лежат на гърба на предаването, а ще получат  високи премии в случай на някакъв инцидент.

Продуцентите  се погрижили добре и за собствената си сигурност и са хванали  звездите със строги и изрядно подготвени договори. Неустойките този път били огромни и достигали почти сумата за застраховките на участниците, като допълнително  имало и солидни глоби, ако не спазват уговорките по контракта.

Така се подсигурявали отсега, че участниците няма да си позволяват волности като Джийсън и Пенка например, че няма и да си помислят за неспазване на сценария, даден им от Биг Брадър или пък да се фръцнат и напуснат по свое желание на Къщата.

Всъщност най-ниските разходи на продуцентите са за  хонорарите на звездите. Дори най-известните сред тях Татяна Лолова, Йорданка Христова и Евгени Минчев не са получили оферта за над 100 хилядарки бона за близо  трите месеца, които трябва да изкарат в Къщата. Повечето участници се навили  20-25 хил. лв.,  тъй като лудо им трябвали пари и били безработни.

Кали, Иво Аръков и Камелия Тодорова ще влязат  в шоуто срещу едва 40 бона, а богаташката щерка Ели Гигова се продала  дори по-евтино – 25 хил. лв, защото влизала само за чест и слава . За толкова са направили пазарлък  и Ваня Щерева, Албена Вулева и Влади Въргала.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5yLywT8gsOA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *